27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Persondatapolitik

Samtykkeerklæring

Som det fremgår af oplysningerne i vores persondatapolitik herunder behandler Mekini, Kornblomstvej 2, 9000 Aalborg visse personoplysninger om dig.

Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket tilbage ved at rette henvendelse til os på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke sletter vi dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.

Jeg giver ved min accept samtykke til følgende:

Anvendelse af data

Jeg giver tilladelse til at oplysninger om mine besøg i klinikken registreres og opbevares i 2 år efter seneste besøg, herunder med information om hvilke behandlinger og services jeg har modtaget, og med benyttelse af hvilke produkter.

De oplysninger der registreres og gemmes vil konkret være oplysning om behandlingstype, varighed af behandling, behandler, anbefalinger jeg modtager og hvilke produkter der er indgået i behandlingen samt reaktion på sådanne produkter. Det kan endvidere være oplysninger om allergier eller andet der kan være relevante for fremtidige behandlinger.

Formålet er at klinikken til enhver tid har viden så den kan yde den bedste service.

Oplysninger om vores behandling af personoplysninger vi indsamler om dig

  1. Vi er den dataansvarlige

    Mekini er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

    Mekini
    Kornblomstvej 2
    9000 Aalborg
    CVR-nr.: 31657377
    Telefon: 27 62 56 06
    Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  2. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

    Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

    • Vi registrerer oplysninger om dig for at kunne udføre vores wellness-behandlinger/frisør-behandlinger/behandlinger

    Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af:

    • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f. I visse tilfælde behandler vi også oplysninger efter at have indhentet dit samtykke. Dette vil du være blevet særskilt informeret om i forbindelse med at vi har indhentet samtykket.
    • Legitime interesser, der forfølges med behandlingen

    Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger ((delvist)) på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

    De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er at kunne tilbyde en effektiv tilrettelæggelse af vores opgaver for dig, herunder styring af aftaler og tidsbestillinger, registrering af gennemførte behandlinger med henblik at fastlægge behandlingsforløb.

  3. Kategorier af personoplysninger

    Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

    • Almindelige kategorier af personoplysninger:
      Navn, adresse, evt. e-mailadresse, telefonnr., personnummer, køn, tidspunkt for behandlinger og gennemførte behandlinger
    • Særlige kategorier af personoplysninger (følsomme personoplysninger):
      Helbredsoplysninger i form af journaloplysninger med fortegnelser over dine behandlingsforløb.
  4. Modtagere eller kategorier af modtagere

    Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

    • Rådgivere og databehandlere
  5. Overførsel til modtagere i tredjelande, herunder internationale organisationer

    Vi vil ikke overføre dine personoplysninger til modtagere uden for EU og EØS.

  6. Opbevaring af dine personoplysninger

    Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på hvor længe vi har behov for oplysningen, dels i forhold til igangværende behandlingsforløb, dels forhold til lovgivningskrav, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

  7. Retten til at trække samtykke tilbage

    Vi kan behandle visse personoplysninger baseret på særskilt samtykke fra dig. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1.

    Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. Det påvirker heller ikke behandlingen af personoplysninger der jf. pkt. 2 ovenfor behandles på andet grundlag en samtykke.

  8. Dine rettigheder

    Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

    Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

    Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

    • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

    Ret til berigtigelse (rettelse)

    • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

    Ret til sletning

    • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

    Ret til begrænsning af behandling

    • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne, bortset fra opbevaring, med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

    Ret til indsigelse

    • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

    Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

    • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

    Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

  9. Klage til Datatilsynet

    Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.