Alle hverdage: 08-18 Lør: 9-14

Om Mekini - Historien om MEKINI og vejen dertil

Be your own kind of Beautiful/ Vær din egen form for skønhed

Denne sætning står skrevet på væggen i min klinik, da den giver mig en frihedsfølelse, som jeg ønsker for alle mennesker at leve i.

For mig findes skønheden i det indre. Når du kommer ind i MEKINI, hjælper vi dig med at udfolde den til det ydre. Så her møder du naturlig nærvær krydret med faglig professionel dygtighed og omhyggelighed.

Der kommer mange forskellige mennesker i klinikken; de kommer med deres egen form for skønhed. Denne forskellighed sætter jeg personlig stor pris på.

Nogle af mine indre værdier er, at jeg er meget følende, humoristisk, levende og professionel fagligt og er naturlig tilstede sammen med mine kunder.

Når du træder ind i MEKINI, mærker du en varme og skønhed, som folder sig ud med den største naturlighed. For sådan er MEKINI-ånden både hos mig selv og hos mine piger. Her bliver du mødt med kærlig ærlighed og en hjertelig humor, hvor alle kan føle sig hjemme, og du kan være dig selv.

MEKINI er en rummelig klinik, hvor alle er velkommen!

Min baggrund og kompetencer for at yde den bedste service til dig

I 2008 startede jeg med at lave negle og uddannede mig som negletekniker hos CND™ og dygtiggjorde mig også inden for bodysugaring. I en årrække lejede jeg mig ind i klinikker i Aalborg, mens jeg arbejdede ved siden af på forskellige institutioner og som personlig hjælper. På denne lidt tilfældige måde åbnede dørene sig for, at jeg skulle starte min egen klinik.

I december 2012 tog jeg springet og åbnede mit elskede MEKINI. Her har jeg kombineret det, som jeg fagligt er dygtig til, sammen med det, jeg elsker og interesserer mig allermest for: at være sammen med mennesker.

Denne kombination er et klart billede af mig, for i mit liv er kontraster og naturlighed min grobund. Jeg mærker mit frie liv som selvstændig, og kan gøre alt det jeg brænder for. Derfor elsker jeg at videreuddanne mig og har gjort dette i årenes løb på forskellige områder:

Maj 2009: CND™ negletekniker
2011: Pandhy’s Bodysugaring
Maj 2015: CND™ Education Ambassador (instruktør/underviser)
Januar 2017: Kosmetolog
November 2017: Psykoterapeut

Vi er alle jævnligt på opdaterende kurser for at blive endnu dygtigere til det fag, vi elsker.

MEKINI er sammensat af mit navn og mine børns navne, Kia og Nicklas. Klinikkens gode drift er båret sammen med min mand Kim og vores hund Molly, som også er at finde i klinikken.

Efterhånden har jeg fået samlet nogle dygtige MEKINI-piger, som jeg sætter enorm stor pris på. De deler min vision for klinikken og elsker, ligesom jeg, den naturlige skønhed.

Jeg er Mette Valentin: En kvinde med mange farver i livet.

 

Be your own kind of Beautiful