27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Om Mekini - Historien om MEKINI og vejen dertil

Be your own kind of Beautiful/ Vær din egen form for skønhed

Denne sætning står skrevet på væggen i min klinik, da den giver mig en frihedsfølelse, som jeg ønsker for alle mennesker at leve i.

For mig findes skønheden i det indre. Når du kommer ind i Mekini, hjælper jeg dig med at udfolde den til det ydre. Så her møder du naturlig nærvær krydret med faglig professionelle dygtighed og omhyggelighed i Mekini.

Der kommer mange forskellige mennesker i min klinik; de kommer med deres egen form for skønhed. Denne forskellighed sætter jeg personlig stor pris på.

Nogle af mit indre værdier er, at jeg er meget bramfri, følende, humoristisk, levende og professionel fagligt og er naturlig tilstede sammen med mine kunder.

Min baggrund og kompetencer for at yde den bedste service til dig

I 2008 startede jeg med at lave negle. Jeg opdagede at det med at lave flotte hvide kanter, faldt mig naturlig. Derfor forsatte jeg rejsen med at uddanne mig som negletekniker hos CND og dygtigegøre mig indenfor bodysugaring.

Jeg blev "opdaget" og headhuntet af klinikker i Aalborg. Jeg lejede mig ind i deres klinik i en årrække og på denne lidt tilfældige måde, åbnede dørene sig for mig, og gav mig erfaringer og kunder. I mens arbejdede jeg ved siden af på forskellige institutioner og som personlig hjælper.

I december 2012 kastede jeg mig ud i at åbne min egen klinik MEKINI. Her jeg har kombineret det, som jeg fagligt er dygtig til, sammen med det jeg elsker og interesserer mig allermest for: at være sammen med mennesker.

Denne kombination er et klart billede af mig, for i mit liv er kontraster og naturlighed min grobund. Jeg mærker mit frie liv som selvstændig, og kan gøre alt det jeg brænder for.  Derfor elsker jeg at videre uddannelse mig. 
Maj 2015: CND Educations ambassador (instruktør/underviser) 
Januar 2017: Kosmetolog 

PT er jeg ved at færdigøre min uddanndelse som psykoterapeut, som jeg er færdig med til november 2017.  Hvis du har lyst kan du læse mere om uddannelsen her: http://www.psykoterapeutuddannelsen.com

MEKINI er en stor familie hvor alle er velkommen

Livet og mennesket interesserer mig - ligesom lakkers farve-kortet er kontrasterne og farverne i mennesker ligeså forskellige. Det samme er min nysgerrighed. Jeg behøver ikke droppe den ene drøm for at følge en anden, jeg lever mine drømme.

Når du træder ind i MEKINI mærker du en varme og skønhed, som folder sig ud med den største naturlighed. For sådan er jeg! Her bliver du mødt med kærlig ærlighed og en hjertelig humor, hvor alle kan føle sig hjemme, du kan være dig selv.

MEKINI er sammensat af mit navn og mine børns navne Kia og Nicklas. Klinikkens gode drift er båret sammen med min mand Kim og vores hund Molly. Så du kan med største naturlighed også komme til at møde dem, når du kommer på besøg hos MEKINI.

Som tiden er gået, er der kommet flere til i "familien Mekini". Jeg sætter virkelig stor pris på mine dygtige medarbejder, de elsker, lige som jeg, den naturlige skønhed.

Jeg er Mette Valentin : En kvinde med mange farver i livet.
Nogle af mine farver fører jeg ud i livet ved at lave smukke negle, lækre ben og blød hud på dig.

 

Be your own kind of Beautiful