Gavekort Aalborg | Køb gavekort til wellness og skønhedsbehandlinger

Giv en skøn og forkælende gave til en, du holder af

Overrask din mor, din veninde, din kæreste eller en anden særlig person med et gavekort til ægte velvære hos Mekini.

Gavekortet kan både bruges på vores skønheds- og wellnessbehandlinger i en af vores to klinikker eller på lækre skønhedsprodukter på vores webshop.

Bestil gavekort til Mekini her

Bestil online eller hent i klinikken i Aalborg

Du kan købe dit gavekort online og vælge at modtage det på mail, på SMS eller med posten. Du er også meget velkommen til at bestille pr. telefon og hente dit gavekort i en af vores klinikker på Kornblomstvej 2 eller i Niels Ebbesens Gade 4.

Når du henter gavekortet i klinikken, får du det i en fin gavepose med et par forkælende produkter og en flot indpakning. Du må meget gerne ringe til os, inden du henter gaveposen – så kan vi gøre den klar, til du kommer og henter den.

Du kan købe et gavekort til en valgfri behandling eller til en specifik behandling som f.eks. parmassage, pedicure, en ansigtsbehandling eller noget helt andet, du tænker, hun vil blive glad for.

Bestil gavekort til Mekini her

Med gavekortet kan modtageren blive forkælet med disse skønne behandlinger

Skal gavekortet være en oplevelse du skal dele med modtageren kan vi med fordel anbefale vores Dig og Mig behandlinger, hvor i sammen kan få et hyggeligt afbræk fra hverdagen i det smukkeste parbehandlingsrum i Niels Ebbesens Gade midt i Aalborg.

Du kan vælge at købe et gavekort til en valgfri behandling eller til en specifik behandling som f.eks. manicure, pedicure, en ansigtsbehandling eller noget helt andet, du tænker, modtageren vil blive glad for.

Gå på opdagelse i vores wellness univers og se vores behandlinger herunder.