Alle hverdage: 08-18 Lør: 9-14

Renew med Du-Lac

Renew med Du-Lac behandling hos Mekini skønhedsklinik i Aalborg

Hele livet udsættes huden for stor belastning, f.eks. solskoldninger i barndommen, hormonelle forandringer i teenageårene, overdrevet brug af hudplejeprodukter, generel soldyrkelse. Alt dette samt vejrets skift mellem varme og kraftig kulde, som vi kender det i Danmark, udfordrer konstant hudens immunforsvar.

Kroppens blodkarsystem er en vigtig del af dette immunforsvar. De fine kar – også kaldet kapillærerne - tjener til regulering/opretholdelse af kropstemperaturen og sikrer dermed optimale vilkår for de vitale organer. Ansigtshuden er ingen undtagelse.

Er den ubeskyttet over for vind og vejr og måske yderligere udsat for en eller flere af ovennævnte faktorer, der belaster og irriterer den sarte og fine hud, vil længere tids belastning påvirke blodkarrenes elasticitet. Blodkarrenes evne til at åbne og trække sig sammen forringes i en grad, der giver en konstant rødmen.

Varer dette ved vil gennemstrømning af friskt iltet blod nedsættes og karene kan med tiden blive blålige. Kar, der er røde, er kar med gennemløb af iltet blod og her kan Renew med Du-Lac give et flot resultat.

Antallet af behandlinger er efter behov.

Fjernelse af udvidede kapillærer med Du-LacBook tid
15 minutter 595,-
Ifm. ansigtsbehandling 445,-
Hjemmepleje ampul 165,-

Om Renew med Du-Lac

Sådan udføres behandlingen

Nålen holdes i en vinkel på ca. 40 grader, strømmen aktiveres ved tryk på nåleholderens knap og den 125 grader varme nål lægges ganske kort på kapillæret. Varmen fra nålen får kapillæret til at tømmes, idet huden naturligt trækker sig sammen, når den udsættes for så høje temperaturer.

Blodet presses derefter retur til de bagvedliggende større kar. Efter behandling ses fine små skorper efter nålens kontrollerede brænding på kapillærerne. Når først et rødt kar er fjernet med Du-Lac kommer det aldrig tilbage, der kan dog altid komme nye karsprængninger omkring, hvis du ikke passer på de ydre påvirkninger eller plejer din hud med beskyttende produkter.

Efter behandlingen

De første 48 timer efter behandlingen skal man afholde sig fra voldsom fysisk aktivitet og fra sol, kulde, sauna og klorvand. Desuden skal man afholde sig fra at anvende produkter indeholdende parfume, alkohol, syre, mineralsk olie, hormonforstyrrende stoffer samt fugtighedscreme.

Undgå også makeup, så længe der er skorpe på. Kom kun Intensive Care ampul på, som du køber hos os – denne duppes på for ikke at ødelægge skorpen. Jo længere skorpen sidder, des smukkere resultat.