Pedicure - luksus fodbehandling til ømme og trætte fødder

Pedicure - luksus fodbehandling til ømme og trætte fødder i Aalborg

Fødderne er den del af vores krop, vi bruger allermest, og de fortjener at blive passet godt på. Med en pedicure får du ikke bare smukke negle men også bløde og velplejede fusser. Vi starter med et aromatisk fodbad, hvorefter neglene gøres fine.

Du kan også vælge en pedicure inkl. Shellac/gel polish, eller du kan vælge en Luksus Pedicure, hvis fødderne skal forkæles lidt ekstra.

OBS: Har du problemer med meget hård hud, ligtorne eller andet, som kræver brug af kniv, anbefaler vi en fodterapeut, som kan få dine fødder tilbage i topform.

Ønsker du fodbehandling for to kan du se vores parbehandlinger her.

Basis Pedicure (kosmetisk) 30 min. Book tid 369,-
Fødderne får et lækkert, aromatisk fodbad, neglene klippes/files i form, neglebåndene skubbes, og neglene poleres op. Afsluttes med blødgørende og dybdevirkende creme.  
Luksus Pedicure (kosmetisk) 60 min. Book tid 519,-

Aromatisk fodbad, neglene klippes/files i form, neglebånd skubbes, og neglene poleres op. Dine fødder får en peeling med en lækker scrub, og foden files, så eventuel hård hud mindskes, og fødderne bliver dejligt bløde. Afsluttes med fodmassage i en plejende og blødgørende creme.

OBS: Har du meget hård hud, ligtorne el. lign., anbefaler vi en fodterapeut.

Til vores Luksus Pedicure bruger vi de lækre Pedi in a Box fra VOESH, som giver dig mulighed for selv at vælge lige den duft, du allerbedst kan lide. Pedi in a Box indeholder en lækker fodsalt, en peeling, en fodmaske og en massagecreme.

Vil du lave en lækker pedicure derhjemme, kan du købe Pedi in a Box i vores klinikker samt på vores webshop her.

 
Fusser inkl. Shellac/gel polish og mini pedicureBook tid

Fødderne får et aromatisk fodbad, neglene files, og neglebåndene skubbes. Neglene lakeres med gel polish/Shellac, som holder i op til 6-7 uger. Ved tilvalg af franske fusser foretages lakering med den klassiske hvide kant i Shellac eller tynd gele.

Hvis du ønsker, kan du købe et kit til aftagning af gel polish derhjemme. Det kan købes i klinikken eller på vores webshop her.

 
Fusser Shellac/gel polish 1 farveBook tid
Fusser 1 farve 419,-
Fusser 1 farve inkl. aftagning 519,-
Fusser 1 farve tillæg til pedicurebehandlinger 249,-
Fusser Shellac/gel polish m. Fransk kantBook tid
Fusser fransk kant 469,-
Franske fusser inkl. aftagning 569,-
Franske fusser tillæg til pedicure 319,-
AftagningBook tid
Aftagning af Shellac/Gel polish fusser inkl. mini pedicure 299,-
Aftagning af Shellac/Gel polish ifm. pedicure 99,-
Opbygning af storetånegl i akryl 269,-