Parmassage og parbehandlinger til ansigtsbehandling og pedicure

Parbehandlinger til massage, ansigtsbehandling og pedicure i Aalborg

Trænger du og en, du kender, til forkælelse? Invitér din kæreste, veninde eller en helt tredje på et hyggeligt afbræk fra hverdagen med en af vores helt særlige Dig og Mig-behandlinger.

Vælg mellem en kropsmassage (60 min.), en lækker ansigtsbehandling eller en luksus pedicure med masser af pleje og forkælelse til fødderne. Behandlingen foregår i vores klinik i Niels Ebbesens Gade, hvor vi har det smukkeste parbehandlingsrum. Her vil I blive kræset om med afslappende musik og lidt lækre snacks i den hyggeligste atmosfære. Kort sagt: En gennemforkælende oplevelse, I kan nyde sammen.

Bobler og chokolade

Ønsker I lidt ekstra luksus, kan I tilkøbe to glas bobler samt frisk frugt og chokolade for 169,-. I får serveret den dejligt friske mouseerende vin Cuvée Julien, som leveres af den franske vinbar Ma Petite France.

Priserne nedenunder er for to. Når du booker en af nedenstående parbehandlinger, booker du automatisk for jer begge. Hvis du ønsker en tillægsbehandling som f.eks. farvning af bryn og vipper til ansigtsbehandlingen eller Shellac til pedicuren, så ring til os på tlf.: 25 70 56 06.

Parbehandling, Wellness Kropsmassage 60 min.* Book tid 1.059,-

En skøn, afstressende wellnessmassage af hele kroppen. Her er der fokus på kræs og forkælelse, samtidig med at I får lindret ømme muskler og mindsket eventuelle spændinger.

*Behandlingen varer 60 min. inkl. omklædning og betaling.

 
Parbehandling, Klassisk ansigtsbehandling Book tid 1.299,-

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, maske samt dag- og øjencreme.

Vi bruger basisprodukter, som er gode til alle hudtyper. Hvis du har særlige hududfordringer, kan du sagtens opgradere til en specialbehandling – bare giv os et kald i klinikken. Det er også muligt at opgradere behandlingen med Beauty Angel lysterapi.

 
Parbehandling, Luksus Pedicure Book tid 929,-

I får et aromatisk fodbad, neglene klippes/files i form, neglebånd skubbes, og neglene poleres op. Fødderne får en peeling med en lækker scrub, og foden files, så eventuel hård hud mindskes, og fødderne bliver dejligt bløde. Afsluttes med fodmassage i en plejende og blødgørende creme.

Til vores Luksus Pedicure bruger vi de lækre Pedi in a Box fra VOESH, som giver dig mulighed for selv at vælge lige den duft, du allerbedst kan lide. Pedi in a Box indeholder en lækker fodsalt, en peeling, en fodmaske og en massagecreme.

 

*Alle tider er inkl. omklædning og betaling