Alle hverdage: 08-18 Lør: 9-14

Release Peeling - hårfjerning og peeling

Release peeling er en basisk peeling bestående af træ- og potaske, alger, zinkoxid, magnesium carbon og calcium hydroxid, som sammen giver en meget effektiv peeling, der arbejder på mange områder.

Træt og trist hud bliver mere klar og strålende, huden bliver mere ensartet og nærringsstoffer trænger bedre ind i huden. Masken er perfekt som ekstra dybderensende maske ifm. en ansigtsbehandling.

  • Rynker, dybe furer
  • Døde hudceller
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør og træt hud
  • Fjernelse af uønsket hårvækst (de fine/dunhår)

Release-masken har også den fantastiske egenskab, at den kan fjerne de uønskede fine dunhår i ansigtet, da den opløser keratin, som er det stof håret er opbygget af. Ved gentagende behandlinger vil hårmængden reduceres og aldrig komme tilbage.

OBS: Er du første gangs kunde til Release? Da dette er en kraftig peeling-maske er det yderst vigtigt at genopbygge hudens barriere, som vi har nedbrudt i behandlingen. Derfor skal du tilkøbe Rose Defence cremen, som er lavet netop til dette formål.

Efter Release: Undgå sol i 4 dage eller brug høj solfaktor og/eller solhat, undgå produkter med frugtsyre eller alkohol og A-vitamin cremer i en uge.

Release peeling behandlingerBook tid
Overlæbe 229,-
Overlæbe og hage 399,-
Ansigt til kæbekant 549,-
Ansigt inkl. hals 699,-
Ansigt inkl. hals i forbindelse med ansigtsbehandling 499,-

Før

Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt før behandling

Efter

Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt efter behandling
Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt før behandling Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt efter behandling
Før Efter
Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt før behandling Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt efter behandling
Før Efter