Release Peeling: Hårfjerning + peeling

Release Peeling: Hårfjerning og peeling i ét

Release peeling er oplagt til dig, der ikke bare vil have en smuk og glat hud, men som også ønsker at få fjernet de små, fine hår i ansigtet. Behandlingen består af en basisk peeling med træ- og potaske, alger, zinkoxid, magnesium carbon og calcium hydroxid.

Har du lidt grovere hår i ansigtet, du gerne vil have bugt med, kan du vælge at starte med en Epilering og slutte af med en Release Peeling, som snupper de finere hår.

Udover at rense huden i dybden har peelingen den fantastiske egenskab, at den kan opløse keratin og dermed fjerne de små, uønskede dun i ansigtet. Ved gentagne behandlinger vil hårmængden reduceres og til sidst aldrig komme tilbage.

  • Rynker og dybe furer
  • Døde hudceller
  • Alle former for ar
  • Akne og store porer
  • Pigmentforandringer
  • Tør og træt hud
  • Fjernelse af uønsket hårvækst (de fine/dunhår)

OBS: Er det første gang, du skal have en Release Peeling? Da dette er en kraftig peeling-maske, er det yderst vigtigt at genopbygge hudens barriere, som vi har nedbrudt i behandlingen.

Derfor anbefaler vi du tilkøber Rose Defence cremen, som er udviklet til netop dette formål. Cremen skal bruges i syv dage efter behandlingen, gerne flere gange om dagen. Du kan købe den i klinikken eller på vores webshop her.

Efter behandlingen
Efter en Release Peeling skal du undgå sol i fire dage eller bruge ekstra høj solfaktor og/eller solhat. Undgå desuden produkter med frugtsyre eller alkohol samt A-vitamin-cremer i en uge.

Juni tilbud

I juni er der 10% rabat på release peeling hos Mathilde.

Rabatten fratrækkes først ved betaling og ses ikke ved online booking.

Release peeling behandlingerBook tid
Release peeling overlæbe 239,-
Release peeling overlæbe og hage 419,-
Release peeling under ansigt (overlæbe, hage og kinder) 519,-
Release peeling ansigt til kæbekant 579,-
Release peeling ansigt inkl. hals 689,-

Før

Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt før behandling

Efter

Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt efter behandling
Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt før behandling Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt efter behandling
Før Efter
Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt før behandling Release peeling - hårfjerning og peeling. Viser ansigt efter behandling
Før Efter

Beauty Angel

Hos Mekini elsker vi Beauty Angel. Og vi anbefaler på det kraftigste, at du booker Beauty Angel som en beroligende behandling efter din Release Peeling.

Beauty Angel-lyset aktiverer vores fibroblaster og produktionen af nye bindevæv. Herved øges produktionen af collagen, hyaluron og elastin, og huden heles og fornyes indefra. Beauty Angel er oplagt efter Release Peeling, da lyset genopbygger og beroliger huden, samtidig med at den booster resultatet af behandlingen. Du kan læse mere om Beauty Angel her.