Hårfjerning for mænd ryg, skulder, bryst eller mave

Voksbehandling eller bodysugaring?

Er du generet af uønsket hårvækst på f.eks. ryggen, brystet eller skulderne? Det er der råd for. Hos Mekini tibyder vi effektiv hårfjerning med enten voks eller bodysugaring.

Bodysugaring er en effektiv, sikker og nænsom metode til hårfjerning. Det foregår ved, at en sukkermasse smøres på huden og trækker hårene op ved roden. Hårene bliver fjernet i groretning, og derfor knækker de ikke så ofte, hvilket gør bodysugaring til en både skånsom og effektiv behandling – også ved indgroede hår.

I Mekini bruger vi Pandhy’s sukkerpasta, der er en mild og 100 % naturlig blanding af vand og sukker. Den er allergivenlig og fri for kemikalier, parabener, parfume, citrus og farvetilsætningsstoffer.

Voksbehandling for mænd

Voksbehandling er det, de fleste forbinder med hårfjerning. Her påføres voksen på det ønskede område, hvorefter der sættes en strips på, som hives af i et snuptag. En effektiv og hurtig behandling til dig, der gerne vil have tingene overstået i en fart.

NYHED Siden Mekini's start i 2012 har vi lavet intimhårfjerning på kvinder. Vi oplever mange mænd har lyst til at gå op i deres udseende, lige fra ansigtsbehandlinger til hårfjerning.

Til intimbehandlinger bruger vi kun bodysugaring. Da det er en ny behandling, har vi kun en intimbehandling. Vi anbefaler behandlingen laves hver 3. - 4. uge.

Hårfjerning mænd

Book tid
Ryg inkl. skulder, bryst og mave, bodysugaring 779,-
Ryg eller bryst + mave, bodysugaring 549,-
Ryg inkl. skulder, bryst og mave, voks 679,-
Ryg eller bryst + mave, voks 439,-
Hårfjerning med sugaring på intime dele og mellem baller, hvis man ønsker det. 539,-

Færre knopper med Beauty Angel

Har du tendens til knopper efter hårfjerning? Så anbefaler vi, at du booker en tur i vores Beauty Angel i tillæg til din behandling. Beauty Angel er en effektiv lysbehandling, som giver et langt flottere resultat. Lyset plejer huden og får den til at forny sig, og derved mindskes risikoen for knopper og rødme. Du kan læse mere om Beauty Angel her.