Alle hverdage: 08-18 Lør: 9-14

Hårfjerning med Bodysugaring - Intim, ansigt, ben, arme og armhuler

Hårfjerning med Bodysugaring og voks i Aalborg

PANDHY’S™️ sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker.  Derfor er en også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.  

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretning og derfor knækker hårnene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår. 

Få 10 behandlinger og betal kun for 9 - Køb klippekort til Bodysugaring

Ansigtshårfjerning med bodysugaring

Book tid
Overlæbe  129,-
Hage  139,-
Overlæbe + hage 199,-
Ansigt: overlæbe, hage og kinder 299,-

Intim hårfjerning med bodysugaring

Book tid
Brazil 1. gang  489,-
Brazil  459,-
Brazil inden 3 uger  389,-
Brazil inden 2 uger  319,-
Tanga  279,-
Bikinilinje 199,-
Navleområde  49,-
Baller og mellem baller 249,-
Baller i forbindelse med brazil eller ben 149,-

Intim hårfjerning ifm. bodysugaring/voks af ben

Book tid
Brazil 279,-
Tanga 189,-
Bikinilinje 129,-

Hårfjerning på ben

Book tid
Underben inkl. knæ, bodysugaring 419,-
Hele ben, bodysugaring 649,-
Lår bagside, bodysugaring 249,-
Lår bagside i forbindelse med intim eller underben, bodysugaring 149,-

Hårfjerning arme og armhuler med bodysugaring

Book tid
Arme inkl. hænder 319,-
Armhuler 169,-
Armhuler i forbindende m. intim eller ben 119,-


I MEKINI har vi stor ekspertise og erfaring med intim hårfjerning, og der lægges stor vægt på tryghed under denne behandling.

Husk før 1. gang skal hårene være trimmet ned til ca. 1 cm, og mindst 0,6 cm for at opnå det bedste resultat, det passer med ca. 14 dage efter sidste barbering.

Har du din menstruation, kan du sagtens få lavet intim hårfjerning, hvis bare du bruger menstruationskop eller tampon.

Når du bliver vist ind i behandlingsrummet, vil du få en intim hygiejne vådserviet, så kan du ”vaske” dig", og der ligger altid et stort badehåndklæde, så du har mulighed for at dække dig til indtil behandlingen starter. Behandlingstiden er ca. 15-30 minutter, alt efter hårvækst.

Hvad er forskellen på Brazil, Tanga og bikinilinje?

Intim hårfjerning er KUN FOR KVINDER

Intim haarfjerning Bikinilinje betyder at hårene fjernes i trussekanten. Tanga at håret fjernes som bikinilinje + længere ind på venusbjerget og foroven af trussekanten, således at der blot er en stribe af hår tilbage alt efter ønske. Hverken ved bikinilinje eller tanga fjernes hårene på skamlæber eller bagtil. En brazil er når man fjerner alt hår for og bagtil (eller efter kundens ønske).

De fleste kunder får lavet intim hårfjerning hver 4. uge. 1 til 2 uger efter du har fået lavet brazil, er der som ofte minimum hårvækst, ugerne efter bliver hårene lidt fremtrædende. Ved gentagende brazil behandlinger bliver hårene lysere, blødere og færre.

Vi anbefaler efter hårfjerningsbehandlingen

For at mindske risikoen for knopper foreslår vi, at du tager et par bomuldstrusser med til brug efter behandlingen. Da der er åbent ned til hårsækkene, som derfor bliver sårbare, anbefales også at undlade sport, dampbade, sauna, sex og lignede den 1. dag efter behandlingen. 

Vi anbefaler, at du vasker dig i Pandhy's Sigma-Line som du selvfølgelig kan finde hos os i butikken eller på webshoppen. Ved problemer med knopper/bumser eller indgroede hår, har vi god erfaring med flere forskellige produkter. Spørg os endelig!