Man: 10-17:30 Tir-fre: 8-18 Lør: 9-14

Hårfjerning med Bodysugaring

Hårfjerning med Bodysugaring og voks i Aalborg

PANDHY’S™️ sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker.  Derfor er en også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.  

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretning og derfor knækker hårnene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår. 

Få 10 behandlinger og betal kun for 9 - Køb klippekort til Bodysugaring

Ansigtshårfjerning med bodysugaring

  Ifm. ansigtsbeh.
Overlæbe  129,- 89,-
Hage  139,- 99,-
Overlæbe + hage 199,- 139,-
Ansigt: overlæbe, hage og kinder 299,- 209,-

Intim hårfjerning med bodysugaring

   
Brazil 1. gang    489,-
Brazil    459,-
Brazil inden 3 uger    389,-
Brazil inden 2 uger    319,-
Tanga    279,-
Bikinilinje   199,-
Navleområde    49,-
Baller og mellem baller   249,-
Baller i forbindelse med brazil eller ben   149,-

Intim hårfjerning ifm. bodysugaring/voks af ben

   
Brazil   279,-
Tanga   189,-
Bikinilinje   129,-

Hårfjerning på ben

   
Underben inkl. knæ, bodysugaring   419,-
Hele ben, bodysugaring   649,-
Lår bagside, bodysugaring   249,-
Lår bagside i forbindelse med intim eller underben, bodysugaring   149,-

Hårfjerning arme og armhuler med bodysugaring

   
Arme inkl. hænder   319,-
Armhuler   169,-
Armhuler i forbindende m. intim eller ben   119,-


I MEKINI har vi stor ekspertise og erfaring med intim hårfjerning, og der lægges stor vægt på tryghed under denne behandling.

Husk før 1. gang skal hårene være trimmet ned til ca. 1 cm, og mindst 0,6 cm for at opnå det bedste resultat, det passer med ca. 14 dage efter sidste barbering.

Har du din menstruation, kan du sagtens få lavet intim hårfjerning, hvis bare du bruger menstruationskop eller tampon.

Når du bliver vist ind i behandlingsrummet, vil du få en intim hygiejne vådserviet, så kan du ”vaske” dig", og der ligger altid et stort badehåndklæde, så du har mulighed for at dække dig til indtil behandlingen starter. Behandlingstiden er ca. 15-30 minutter, alt efter hårvækst.

Hvad er forskellen på Brazil, Tanga og bikinilinje?

Intim hårfjerning er KUN FOR KVINDER

Intim haarfjerning Bikinilinje betyder at hårene fjernes i trussekanten. Tanga at håret fjernes som bikinilinje + længere ind på venusbjerget og foroven af trussekanten, således at der blot er en stribe af hår tilbage alt efter ønske. Hverken ved bikinilinje eller tanga fjernes hårene på skamlæber eller bagtil. En brazil er når man fjerner alt hår for og bagtil (eller efter kundens ønske).

De fleste kunder får lavet intim hårfjerning hver 4. uge. 1 til 2 uger efter du har fået lavet brazil, er der som ofte minimum hårvækst, ugerne efter bliver hårene lidt fremtrædende. Ved gentagende brazil behandlinger bliver hårene lysere, blødere og færre.

Vi anbefaler efter hårfjerningsbehandlingen

For at mindske risikoen for knopper foreslår vi, at du tager et par bomuldstrusser med til brug efter behandlingen. Da der er åbent ned til hårsækkene, som derfor bliver sårbare, anbefales også at undlade sport, dampbade, sauna, sex og lignede den 1. dag efter behandlingen. 

Vi anbefaler, at du vasker dig i Pandhy's Sigma-Line som du selvfølgelig kan finde hos os i butikken eller på webshoppen. Ved problemer med knopper/bumser eller indgroede hår, har vi god erfaring med flere forskellige produkter. Spørg os endelig!