Alle hverdage: 08-18 Lør: 9-14

Epilering permanent hårfjerning i ansigtet med DuLac-metoden

Med epilering, DuLac-metode kan vi fjerne de uønskede hår permanent.

Uønsket hårvækst generer mange mennesker, du er ikke den eneste. Årsagerne kan være mange. Alt fra arvelige faktorer til medicin, graviditet, kost, brug af pincet, overvægt eller hormonelle ubalancer.

Du er altid velkommen til at komme ind og få en snak med os, hvor vi vejleder dig om intervaller og hjemmepleje.

Det er en behandling, med stor tilfredsstillelse og succes, dog kræver det også lidt tålmodighed med denne behandling. Det er vigtig, at du ikke har fjernet hår på de områder, der skal behandles.

Sådan udføres epilering

Behandlingen med epilering, sker ved hjælp af en meget tynd nål, der føres ned i hårsækken, hvorefter der sættes svagt strøm til nålen. Nogle kunder mærker stort set ingen smerte, hos andre føles det som et lille prik. Strømmen beskadiger og svækker hårets rod.

Når nålen er ført ned i hårsækken, sættes der lidt strøm til nålen. Resultatet er, at hårroden destrueres, og vi lige så fint kan ”løfte” håret ud af huden. Håret som er omgivet af en slimsæk, frastødes og de fine kapillærer der nærer håret trækkes sammen, hermed afbrydes forbindelsen. Håret får derefter ikke noget blod og næring at leve af og vil på sigt dø. Derefter fjernes de løse hår.

Hjemmeplejen ved epilering er Golden Magic olie og Hair reducer.

Anbefales ikke til gravide.

Epilering Ansigt Book tid
5 min. 165,-
10 min. 300,-
15 min. 395,-
20 min. 495,-
25 min. 575,-
30 min. 675,-
Epilering med DuLac-metoden. Viser ansigt før behandling Epilering med DuLac-metoden. Viser ansigt efter behandling
Før (sep. 2019) Efter (feb. 2020)