Epilering permanent hårfjerning i ansigtet med DuLac-metoden

Få fjernet uønsket hårvækst i ansigtet én gang for alle med Du’lac-epilering. Den mest effektive metode til hårfjerning.

Sig farvel til uønsket hårvækst permanent

Træt af stride hår og hyppige voksbehandlinger? Så er du ikke den eneste. Rigtig mange har uønsket hårvækst i ansigtet, og årsagen kan være alt fra genetik og graviditet til livsstil, medicin og overvægt. Men med den effektive Du’lac-epilering kan du komme hårene til livs permanent.

Sådan foregår epilering

Epilering sker ved, at en meget tynd nål føres ind i hårsækken, hvorefter der sættes svag strøm til nålen. Det lyder umiddelbart ubehageligt, men de fleste oplever ingen smerte eller en svag prikkende fornemmelse. Strømmen destruerer hårets rod, så det ikke længere kan vokse, og de eksisterende hår kan ”løftes” ud af huden. Ved epilering-behandling anbefaler vi desuden hjemmepleje med Golden Magic olie og Hair Reducer.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Hårene kan kun fjernes, når de er i vækstfasen. Derfor er der som regel behov for flere behandlinger, da ikke alle hårene er i vækstfasen samtidig. Hvor mange behandlinger der er brug for, er forskelligt fra person til person. Hårene bliver finere og lysere for hver epilering, indtil de til sidst er helt væk.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores to klinikker og få en snak om processen.

OBS: Epilering anbefales ikke til gravide

Hurtigere heling med Beauty Angel

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Mekini elsker Beauty Angel. Ikke mindst som effektiv efterbehandling i forbindelse med epilering. Beauty Angel-lyset, også kaldet ”collagenlys”, får hudens celler til at forny sig, hvilket sikrer en hurtigere heling af huden og mindsker risikoen for betændelse. Du kan læse mere om Beauty Angel og de mange gavnlige effekter her.

Epilering Book tid
Epilering 5 min. 169,-
Epilering 5 min. inkl. Beauty Angel 359,-
Epilering 10 min. 299,-
Epilering 10 min. inkl. Beauty Angel 489,-
Epilering 15 min. 399,-
Epilering 15 min. inkl. Beauty Angel 589,-
Epilering 20 min. 499,-
Epilering 20 min. inkl. Beauty Angel 689,-
Epilering 25 min. 579,-
Epilering 25 min. inkl. Beauty Angel 769,-
Epilering 30 min. 679,-
Epilering 30 min. inkl. Beauty Angel 869,-
Epilering med DuLac-metoden. Viser ansigt før behandling Epilering med DuLac-metoden. Viser ansigt efter behandling
Før (sep. 2019) Efter (feb. 2020)