27 62 56 06

Hårfjerning med BodySugaring og voks

PANDHY’S™️ sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker.  Derfor er en også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.  

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretning og derfor knækker hårnene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår. 

Få 10 behandlinger og betal kun for 9 - Køb klippekort til Bodysugaring

Hårfjerning med voks

Strips-voks er den metode de fleste forbinder med voksning. Voksen påføres og herefter fjernes med en kraftig strips. Strip-voks er hurtig og nemt til dig der gerne vil have tingen overstået kvikt og effektivt.

I MEKINI arbejder vi med det anerkendte australske mærke Lycon, som indeholder naturlige og beroligende ingredienser, som plejer huden og efterlader hunden blød og glat.

Intim hårfjerning med bodysugaring    
Brazil 1.gang    489,-
Brazil    449,-
Brazil inden 3 uger    389,-
Brazil inden 2 uger    299,-
Brazil i forbindelse med voks/bodysugaring af ben   279,-
Tanga    269,-
Bikinilinje   199,-
Navleområde    49,-
Baller og mellem baller   249,-
Baller i forbindelse med brazil   149,-
Ansigtshårfjerning med bodysugaring   Voks
Overlæbe  129,- 99,-
Hage  139,- 99,-
Overlæbe + hage 199,- 159,-
Ansigt: overlæbe, hage og kinder  299,- 289,-
Hårfjerning på ben med bodysugaring   Voks
Underben inkl. knæ  419,- 319,-
Underben inkl. knæ + lår bagside 529,- 429,-
Lår bagside 249,- 199,-
Lår bagside i forbindelse med brazil, tanga og bikinilinje     149,- 119,-
Hele ben 649,- 399,-
Hele ben inkl. bikinilinje 699,- 489,-
Arme med bodysugaring    
Arme 319,-  
Armhuler 169,-  
Armhuler i forbindende m. Brazil eller ben 119,-  
Hårfjerning mænd   Voks
Ryg eller bryst fra 499,- fra 399,-
Ryg inkl. skulder, bryst og mave fra 749,- fra 649,-

Hvad er forskellen på Brazil, Tanga og bikinilinje?

Intim hårfjerning er KUN FOR KVINDER

Intim haarfjerning Bikinilinje betyder at håret fjernes i trussekanten. Tanga at håret fjernes som bikinilinje + 2 cm længere ind og foroven af trussekanten, således at der blot er en stribe af hår tilbage. Hverken ved bikinilinje eller tanga fjernes håret på læber eller bagtil. En brazil er når man fjerner alt hår for og bag (eller efter kundens ønske)

De fleste kunder får lavet intim hårfjerning hver 4. uge. 1 til 2 uger efter du har fået lavet brazil, er der som ofte minimum hårvækst, ugerne efter bliver hårene lidt fremtrædende. Ved gentagende brazil behandlinger bliver hårene lysere, blødere og færre.

Husk før 1. gang skal hårene være trimmet ned til ca. 1 cm, og mindst 0,6 cm for at opnå det bedste resultat, det passer med ca. 14 dage efter sidste barbering.

Når du bliver vist ind i behandlingsrummet, vil du få en intim hygiejne vådserviet, så kan du ”vaske” dig", og der ligger altid et stort badehåndklæde, så du har mulighed for at dække dig til, indtil behandlingen starter. Behandlingstiden er ca. 15-30    minutter, alt efter hårvækst.

Vi anbefaler efter hårfjerningsbehandlingen

For at mindske risikoen for knopper foreslår vi, at du tager et par bomuldstrusser med til brug efter behandlingen. Da der er åbent ned til hårsækkene, som derfor bliver sårbare, anbefales også at undlade sport, dampbade, sauna, sex og lignede den 1. dag efter behandlingen. 

Vi anbefaler, at du vasker dig i Shave Safe og bruger tørbørste for at forbygge indgroede hår i området. 

Indehaver Mette har stort ekspertise og erfaring med intim hårfjerning, og der lægges stor vægt på tryghed under denne behandling.