Manicure og IBX Repair

Manicure behandling i Aalborg

Smukke hænder starter med sunde og velplejede negle. Det får du med en klassisk manicure, hvor vi plejer dine neglebånd, filer neglene i den ønskede form og polerer dem, så de efterlades skinnende og stærke. Resultat: Bløde, velplejede hænder, som du gerne vil vise frem.

Hvis du ønsker, kan du tilvælge Shellac/gel polish, enten som helfarve eller som fransk manicure. Vær opmærksom på, at vi ikke lægger almindelig neglelak.

IBX: Fornyet styrke til naturnegle

Har du tynde eller skadede negle? Det er der heldigvis råd for. IBX Systemet er en effektiv behandling, som reparerer og giver styrke til dine egne negle. Produkterne hærder i en lampe, som du måske kender det fra Shellac.

IBX Systemet består af to produktserier: IBX Repair og IBX Strengthen. IBX Repair reparerer øjeblikkeligt de skadede negle ved at fungere som en slags velcro mellem de ødelagte lag, mens IBX Strengthen hærder og giver styrke.

Behandlingen kan gentages efter behov, evt. ved pålægning af f.eks. gel polish hver anden eller hver tredje uge. Ved meget skadede negle kan IBX behandlingen gentages en gang om ugen i f.eks. fire uger.

For optimal styrke anvendes IBX Repair og IBX Strengthen under Shellac/gel polish.

Basis Manicure 30 min. Book tid 329,-
Du får et blødgørende og plejende mælkebad, neglene klippes/files i form, neglebåndene blødgøres og skubbes, og neglene poleres op. Afsluttes med en lækker negleolie og håndlotion.  
Luksus Manicure 45 min.Book tid 499,-
Vi starter med et blødgørende og plejende mælkebad, peeling og massage. Derefter klippes/files neglene i form, og neglebåndene blødgøres og skubbes tilbage. Herefter får du en fugtgivende håndmaske, plejede creme og olie til neglene. Afsluttes med polering og blødgørende håndlotion.  
Tilvalg manicureBook tid  
Shellac/gel polish 1 farve tillæg til manicure 269,-
Shellac/gel polish fransk kant tillæg til manicure 319,-
IBX Repair & Strengthen inkl. mini manicure 389,-
IBX Repair & Strengthen ifm. Shellac 159,-

Du kan vælge at få fjernet din gel polish i klinikken, eller du kan købe et kit til aftagning af derhjemme. Det kan købes i klinikken eller på vores webshop her.

Se vores Shellac manicure behandlinger her.