Henna Brows

Vil du have flotte, velformede bryn, som passer perfekt til dit ansigt? Har du overvejet permanent makeup, men er du ikke helt klar til at tage skridtet? Så skal du måske prøve Henna Brows; en ny og revolutionerende vej til markerede men naturlige bryn, der passer til dig.

Flotte bryn, der passer til dit ansigt

Smukke bryn kan gøre meget for dit ansigt. Desværre er vi mange, der ikke er velsignet med kraftige, perfekt formede bryn fra naturens side. Og så må man jo have lidt hjælp. Henna Brows er en revolutionerende måde at lave bryn på, hvor brynene farves med naturlig, semipermanent henna. Derudover styles og formes de efter teknikken ”brow mapping”, hvor vi måler op og optegner den helt rigtige brynform til dit ansigt. Brynene kan laves i fem forskellige nuancer, fra lys til mørk. Du kan altså sagtens få hennabryn, selvom du har lyst hår og/eller lyse bryn.

Skånsom og plejende hennafarve

Den hennafarve, vi bruger til Henna Brows, må ikke forveksles med den, der bruges til hennatatoveringer på huden, som du måske har fået på en ferie engang. Disse farver har nemlig et langt højere PPD-indhold, som er det, der kan give allergiske reaktioner. Vi benytter kun EU-godkendte hennafarver, hvor indholdet af PPD er langt under den tilladte, og allergiske reaktioner er derfor sjældne. Farven er udviklet specielt til brynområdet og er både mere skånsom og mere plejende end traditionel hennafarve.

Behandlingen består af:

  • En grundig afrensning af brynområdet
  • Brow mapping – nøje opmåling og optegning
  • Farvning af hud og hårstrå med naturlig, semipermanent henna, som giver et markant look
  • Tilretning af brynform med en mild voks, så brynene står helt skarpt

Behandlingen varer 45-60 minutter.

Holdbarhed og vedligehold

Hennafarven holder almindeligvis på huden i 10-14 dage, alt efter hudtype og hvor god du er til at passe på dine bryn. Farven på hårstråene holder i 4-6 uger.

Efter behandlingen bør du:

  • Undgå vand på brynene i 24 timer
  • Undgå at svede i 24 timer
  • Undlade at bruge peeling og creme/olier
  • Huske solcreme, når du er i solen, for at undgå en allergisk reaktion
Henna Brows 60 minutterBook tid
Inkl. brow mapping m. opmåling og optegning, farve og afsluttende tilretning. 499,-