27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

PHYRIS ansigtsbehandlinger

PHYRIS er bygget op om et moderne og intelligent 3-fases plejeprogram.

  • Fase 1: Rens
  • Fase 2: Aktivering med deres unikke SOMI
  • Fase 3: Individuel pleje

PHYRIS dækker dit behov for hudpleje 24timer i døgnet. PHYSIS særlige kendetegn er høj kvalitet! Der er ingen parabener eller tilsætningsstoffer i produkterne, og PHYRIS indeholder kun naturlige milde duftstoffer.

Læs mere i bunden af siden.

PHYRIS Luksus Sæsonbehandling 749,-

Eksklusiv behandling med specialmaske tilpasset sæson og hudtype.

Hudanalyse, afrensning, peeling, let hovedbundsmassage, dybderens, ansigtmassage, øjenmaske, maske, håndmassage. Afsluttes med krystalmassage, serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
PHYRIS Signatur behandling 599,-

Behandling med maske tilpasset hudtype.

Hudanalyse, afrensning, peeling, let hovedbundsmassage, ansigtmassage, øjenmaske, maske. Afsluttes med krystalmassage, serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
PHYRIS Skin Results Frugtsyre 599,-
Hudanalyse, afrensning, frugtsyre peeling, massage, special maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Kurforløb af 6. behandlinger til kun kr. 2999,-

 

PHYRIS benytter til enhver tid de seneste forskningsresultater fra deres verdensomspændende netværk af forskere og dermatologer, som konstant sætter nye standarder på det kosmetiske marked.

PHYRIS er trendsætter og deres high-tech produktion foregår i Tyskland og gennemgår samme høje kvalitetskontrol som i medicinalindustrien. Det er produkter af høj kvalitet i smukt design, som er skræddersyet til at understøtte hudens forskellige tilstande.