27 62 56 06

Medex ansigtsbehandlinger

Specialbehandlinger

AHA Frugtsyre behandling (ca. 75 min.) 649,-

Intensiv behandling, der mindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne. Forbederer fugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocess.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, enzympeeling, frugtsyre, fjernelse af små af urenheder, maske efter hudtype. Afsluttes med creme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Purus Acne Metoden (ca. 90min.) 549,-

Specialbehandling/ dybdevirkende, bekæmper acne og betændelsetilstande. En behandling hvor der virkelig kan ses en forskel, uanset om der er teenage- eller voksne acne.

Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul, pelejende og beroligende maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Kurforløb 6 behandlinger  2850,-

 

 

 

Fragile/Softly (ca. 60 min.) 599,- 

 Fragile/Softly er en specialserie til den følsom hud. Særlig til den overfølsomhed hud, eksem og ekstrem tørhed og en underernæret hud efter medicinsk behandling. Fragile/Softly er 100% parfumefri og uden UV-filter. Til huden der intet andet tåler. 

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, let massage, maske, ampul eller serum. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 

Anti-Age Specialbehandlinger

Quintenstein Anti-Stressbehandling (ca. 90 min.) 699,-

»Mod hovedpine og stress«. Til den modne, sarte og underernærede hud. Rig på vitaminer og æteriske olier, som beroliger centralnervesystemet.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, ampul med essentielle olier efter hudtype, speciel afslapningsmassage, specialmaske og øjenmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Masque Membraneux "Collagen og E maske" (ca. 90 min.) 649,-

Specialbehandling som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet trænger ind og beskytter ansigtshuden mod de skadelige UV-stråler. Behandlingen kan også anbefales på dekolleté. En behandling af højeste kvalitet!

Hudanalyse, afrensning, peeling, ampul, specialmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Toscana Thermo Masque (ca. 90 min.) 599,-

En behandling der skabber liv i ansigtet. Der anvendes en special-gipsmaske, som øger blodcirkulationen, så huden efterlades vital, glat og fast. Til den "trætte" og modne hud.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, afslappende massage, special gipsmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter hudtype og produktvejledning.

 
Venezia Modelling Mask "Quintenstein Relax Aromatic" (ca. 90 min.) 699,-

Venezia Modelling Mask er elastisk og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtskonturer, udglatter fine linjer, gennemfugter og skaber en fin og frisk overflade. Rig på vitaminer og æteriske olier, som beroliger centralnervesystemet. 

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, ampul med essentielle olier efter hudtype, trykpunktsmassage, special gummi-maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Josephine van Steinborg "Caviar Treatment" (ca. 90 min.) 899,-

Eksklusiv og luksuriøs anti-age behandling med specialudviklede produkter til behandling og den tørre og aldrende hud. Med ægte caviar-ekstrakt og guld. Giver effektiv næring, reparerer huden, opstrammer og genskaber smidighed.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, caviar og hyaluron ampul, afslappende decolleté- og ansigtsmassage, special "sheet mask". Afsluttes med serum, caviar dag- og øjencreme og produktvejledning.

 
Hyaluronbehandling (ca. 90 min.) 799,-

Fix/boost behandling til ansigt og decolleté. Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetiske indgreb.

Hudanalyse, 2 x afrensning, 2 x peeling, ampul, massage i dybdevirkende bindevævscreme, special hyaluronmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.