27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Medex Ansigtsbehandlinger

Medex Ansigtsbehandlinger i Aalborg

MEDEX er et biomedicinsk mærke, som betyder at produkterne er terapeutiske og ikke blot tilfører velvære og fugt, som andre mærker, men trænger ind og behandler aktivt og effektivt. Medex er altså produkter, der giver et mærkbart resultat.

MEDEX forhandles udelukkende af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Dette sikrer, at du altid er i trygge hænder hos os og får den bedste vejledning.

Læs mere i bunden af siden.

Specialbehandlinger

Fragile/Softly 599,-

Fragile/Softly er en specialserie til den følsom hud. Særlig til den overfølsomhed hud, eksem og ekstrem tørhed og en underernæret hud efter medicinsk behandling. Fragile/Softly er 100% parfumefri og uden UV-filter. Til huden der intet andet tåler.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, let massage, maske, ampul eller serum. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Purus Acne Metoden 649,-

Specialbehandling/ dybdevirkende, bekæmper acne og betændelsetilstande. En behandling hvor der virkelig kan ses en forskel, uanset om der er teenage- eller voksne acne.

Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul, pelejende og beroligende maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Purus Acne Metoden, kurforløb 6 behandlinger  3200,-

 

AHA Frugtsyre inkl. Herbs Repair Therapy 699,-

Intensiv behandling, der mindsker rynker, ar, pigmentforandringer og acne. Forbederer fugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocess.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, enzympeeling, frugtsyre, fjernelse af små af urenheder, maske efter hudtype. Afsluttes med creme efter din hudtype og produktvejledning.

AHA Frugtsyre, kurforløb 6 behandlinger  3200,-

 
AHA Lift (Anti-age) 699,-

Frugtsyrebehandling efterfuldt af regenererende og opstrammende maske

 
Masque Membraneux "Collagen og Vitamin E maske" 649,-

Specialbehandling som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet trænger ind og beskytter ansigtshuden mod de skadelige UV-stråler. Behandlingen kan også anbefales på dekolleté. En behandling af højeste kvalitet!

Hudanalyse, afrensning, peeling, ampul, specialmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Quintenstein Anti-Stressbehandling 699,-

»Mod hovedpine og stress«. Til den modne, sarte og underernærede hud. Rig på vitaminer og æteriske olier, som beroliger centralnervesystemet.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, ampul med essentielle olier efter hudtype, speciel afslapningsmassage, specialmaske og øjenmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Toscana Thermo Masque 699,-

En behandling der skabber liv i ansigtet. Der anvendes en special-gipsmaske, som øger blodcirkulationen, så huden efterlades vital, glat og fast. Til den "trætte" og modne hud.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, afslappende massage, special gipsmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter hudtype og produktvejledning.

 
Venezia Modelling Mask "Quintenstein Relax Aromatic" 699,-

Venezia Modelling Mask er elastisk og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtskonturer, udglatter fine linjer, gennemfugter og skaber en fin og frisk overflade. Rig på vitaminer og æteriske olier, som beroliger centralnervesystemet. 

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, ampul med essentielle olier efter hudtype, trykpunktsmassage, special gummi-maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Detox 699,-

Specialbehandling med lysterapi som renser i dybden og sætter huden i balance.

 
Vitamin C 749,-

Specialbehandling med frugtsyre og C vitamin boost, som arbejder på mange områder bl.a. anti-age, rosacea og hyperpigmentering, linjer og rynker, udstråling.

 
Masque Lumiére – Lysterapi 799,-

Specialbehandling til enten acne, overpigmentering og ar eller anti-age

 
Medex Signature 799,-

Specialbehandling med lysterapi for nærende og boostende anti-age

 
Hyaluronbehandling 799,-

Fix/boost behandling til ansigt og decolleté. Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetiske indgreb.

Hudanalyse, 2 x afrensning, 2 x peeling, ampul, massage i dybdevirkende bindevævscreme, special hyaluronmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Josephine van Steinborg "Caviar Treatment" 899,-

Eksklusiv og luksuriøs anti-age behandling med specialudviklede produkter til behandling og den tørre og aldrende hud. Med ægte caviar-ekstrakt og guld. Giver effektiv næring, reparerer huden, opstrammer og genskaber smidighed.

Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af urenheder, caviar og hyaluron ampul, afslappende decolleté- og ansigtsmassage, special "sheet mask". Afsluttes med serum, caviar dag- og øjencreme og produktvejledning.

 

MEDEX består af en bred vifte af produkter, der er unikke og uanset hudtype og tilstand finder man altid produkter tilpasset dit behov. Ikke mindst er MEDEX førende inden for acne og anti-age.
Alle produkter udvikles i Medex Bio Sience Cosmetic's egne laboratorier og af egne forskere, og testes alle i både uafhængige klinikker, samt på universitets-klinikker.

Fundamentale forhold i Medex-filosofien:

  • Naturprodukter anvendes altid når muligt. 
  • Løbende ‘justering’ af produkterne på baggrund af videnskabelige testede ingredienser indenfor de medicinske og biokemiske områder. 
  • Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning undtagen det er strengt nødvendigt. 
  • Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer. 
  • De ikke-aktive stoffer(vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet. 
  • Før produkterne frigives på markedet, bliver de klinisk testet af selvstændige hudlæger/dermatologer både på det aktive resultat samt på tolerance. 
  • Ingen dyreforsøg. 
  • Ingen anvendelse af PVC.
  • Emballagen er lavet af genbrugspapir.