Japansk Lifting - Et naturligt ansigtsløft

Er du træt af mørke rander, hængende øjenlåg, trist og slap hud i ansigtet? Vil du have en effektiv og synlig opstramning, men har du ikke lyst til at prøve Botox eller Filler? Så vil du elske japansk lifting.

Japansk Lifting kan bl.a.:

 • Reducere poser og rande under øjnene
 • Reducere arvæv
 • Reducere synlige porer
 • Reducere fine linjer og rynker
 • Fjerne ophobet væske og reducere hævelser
 • Give fornyet glød og vitalitet
 • Løfte tunge øjenlåg og hængende mundvige
 • Reducere stress og give ro

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en blid men effektiv ansigtsbehandling inspireret af gamle japanske behandlingsteknikker som zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Hvor det med andre ansigtsbehandlinger handler om de produkter, der kommes på huden, handler japansk lifting om at massere og strække ansigtets muskler og væv på en måde, der øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, afspænder musklerne og booster hudens elasticitet.

Huden afbalanceres og opkvikkes, og du vil hurtigt se en betydelig reducering af ældningstegn som rynker, mørke rande og poser under øjnene, hængende øjenlåg og fine linjer.

Afstresning fra inderst til yderst

Hvordan har du det? Hvis du er stresset, kan det ikke bare mærkes indeni – det kan også ses i dit ansigt. Når vi er stressede og anspændte, nedsættes bevægeligheden og elasticiteten i ansigtet, rynker og linjer bliver mere synlige, og huden mister sin glød. Derudover kan stress og træthed komme til udtryk i form af hævede øjenomgivelser og mørke rande.

Japansk lifting virker afstressende for både huden og kroppen og er derfor enormt effektiv til at reducere både stress- og ældningstegn. Samlet set er behandlingen en afstressende og terapeutisk oplevelse for både krop og sjæl, som kan give fantastiske resultater fra inderst til yderst.

Sådan foregår Japansk Lifting?

Under behandlingen lægger du behageligt på en briks med et lunt tæppe over dig. Der sættes lidt afstressende musik på, og så er det ellers bare at lukke øjnene og give dig hen. Behandlingen varer enten 60 eller 75 min. og starter med en hudanalyse og afrensning.

Herefter vil Hanne forkæle dig og dit ansigt med en kombination af ansigtsmassage, zoneterapi, akupressur, lymfedrænage og bindevævsmassage med Gua Sha sten (ved 75 min.). Der er ikke noget, der gør ondt – det er en mild og behagelig behandling hele vejen igennem, og vi tør godt garantere, at du vil nyde det.

En behandling på 60 eller 75 min. består af:

 • Afrensning af ansigtet
 • Dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende produkter
 • Ansigtszoneterapi
 • Ansigtsakupreessur
 • Lymfedrænage
 • Eksfolierende og/eller fugtgivende maske efter behov
 • Bindevævs massage med Gua Sha steen (ved 75 min.)
 • Fugtigheds- og øjencreme efter hudtype
Japansk lifting basis ca. 60 min. Book tid 569,-
Hudanalyse, afrensning, peeling, dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende produkter. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.  
Japansk lifting luksus ca. 75 min. Book tid 819,-

Hudanalyse, afrensning, peeling, dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende produkter, og specialmaske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Japansk lifting basis, inkl. Beauty Angel ca. 60 min. Book tid 759,-
Hudanalyse, afrensning, dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende produkter, Beauty angel. Afsluttes med øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.  
Japansk lifting luksus inkl. Beauty Angel ca. 75 min. Book tid 1.009,-

Hudanalyse, afrensning, peeling, dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende produkter, og EMT specialmaske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Japansk lifting er en effektiv behandling, og du vil kunne se en tydelig forandring allerede efter første gang. For et optimalt resultat anbefaler vi dog, at du får to behandlinger ugentligt i en periode. Det kan f.eks. være en god idé, hvis du skal til en bryllup eller en anden særlig begivenhed, du gerne vil se ekstra frisk og lækker ud til.