Frugtsyrebehandling

Giv din hud nyt liv med AHA

Er din hud tør og trist at se på? Døjer du med akne, pigmentforandringer eller ar? Eller vil du gerne mindske rynker og aldringstegn? Mekinis frugtsyrebehandling giver nyt liv til din hud. Frugtsyren (AHA) giver en naturlig peeling, som fjerner døde hudceller, booster cellefornyelsen og stimulerer kollagenproduktionen. Det fører et hav af gode effekter med sig:

  • Finere, mere ensartet struktur
  • Fornyet glød og spændstighed
  • Mindre synlige rynker
  • Mindsket tørhed
  • Reducering af pigmentpletter og ar
  • Forebyggelse af ældning af huden indefra
  • Friskere hud med øget glans og vitalitet

Hvad er frugtsyre (AHA) – og hvorfor er den effektiv?

Du er måske stødt på bogstaverne AHA på hylden med hudpleje. AHA, som står for Alpha Hydroxy Acids, er nemlig et effektivt middel til bl.a. at forebygge hudskader og aldringstegn. Men hvad betyder bogstaverne egentlig? AHA er en fællesbetegnelse for syrer fra naturlige kilder som f.eks. mælk og sukker. En af de mest brugte AHA-syrer er Glykolsyre, som udvindes fra sukker, og som har en fantastisk effekt på f.eks. aldrende, solskadet hud og hyperpigmentering.

Det, der især gør frugtsyren effektiv, er dens evne til at eksfoliere huden og booste cellefornyelsen. Som vi bliver ældre, forringes hudens egen evne til at eksfoliere sig og danne nye celler, men AHA bidrager til at normalisere denne proces. Derudover fjerner AHA’en døde hudceller og stimulerer produktionen af kollagen og elastin – og det gør den effektiv mod bl.a. rynker, akne, pigmentforandringer og tør og træt hud.

Vigtigt at vide om frugtsyre

Frugtsyre er på ingen måde farligt. Og du kan sagtens få en frugtsyrebehandling, selvom du har følsom hud. Men du skal være opmærksom på, at AHA øger hudens solfølsomhed med op til 50 %. Derfor er det vigtigt at bruge masser af SPF i minimum en uge efter din behandling (og resten af året. Solcreme er altid vigtigt!). I sommerperioden, hvor solen er ekstra stærk, er det i øvrigt en god idé at undgå direkte sollys en uge efter din behandling.

Har du allergi eller særligt følsom hud? Nævn det for din behandler, så vi kan skræddersy en behandling, der passer godt til din hud.

Frugtsyrebehandling 45 min. Book tid 699,-

En forkælende og afstressende behandling for dig, som vil kræse om dig selv og din hud. Behandlingen afsluttes med Beauty Angel lysterapi, som booster virkningen af frugtsyren og giver et endnu bedre og længerevarende resultat.

Behandlingen består af: Hudanalyse, rens, frugtsyre, hovedbundsmassage, EMT specialmaske, Beauty Angel, beroligende hovedbundsmassage under Beauty Angel, afsluttende serum samt øjen- og dagcreme og SPF.

 
Frugtsyre quick fix 30 min. Book tid 529,-

Vi anbefaler altid, at du vælger den klassiske frugtsyrebehandling, som afsluttes med Beauty Angel lysterapi. Men skal det gå lidt ekstra hurtigt, kan du vælge vores Frugtsyre quick fix.

Behandlingen består af: Hudanalyse, rens, frugtsyre, hovedbundsmassage, beroligende maske eller creme og afsluttende serum samt øjen- og dagcreme og SPF.

 

Få 6 ansigtsbehandlinger, betal kun for 5

Til frugtsyrebehandlingen anbefaler vi et kurforløb på 6 behandlinger for at opnå det optimale resultat og opfølgningsbehandlinger efter behov.

Bemærk: Kurforløbet er gældende og skal benyttes indenfor 1 år.