Du'Lac Renew

Renew med Du-Lac behandling hos Mekini skønhedsklinik i Aalborg

Er du generet af karsprængninger i ansigtet? Så er du langt fra den eneste. Rigtig mange får karsprængninger med alderen, i takt med at huden udsættes for større og større belastning. Men med den effektive Du’lac-metode kan du komme karsprængningerne til livs.

Hvad er karsprængninger?

Påvirkninger som solskoldninger, hormonelle forandringer og kraftige temperaturudsving udfordrer konstant hudens immunforsvar, inkl. blodkarsystemet. De fine blodkar – også kaldet kapillærerne – regulerer og opretholder kropstemperaturen og sikrer optimale vilkår for de vitale organer, inkl. huden.

Længere tids belastning vil påvirke blodkarrenes elasticitet, og deres evne til at åbne sig og trække sig sammen forringes i en grad, der giver en konstant rødmen. Varer dette ved, vil gennemstrømning af frisk iltet blod nedsættes, og karrene kan med tiden blive blålige. Kar, der stadig er røde, har gennemløb af iltet blod. Og dem kan du få ram på med Du’lac Renew.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen foregår ved, at der sættes varme til en meget tynd nål, som ganske kort placeres på kapillærerne. Varmen fra nålen gør, at karrene tømmes, idet huden naturligt trækker sig sammen, når den udsættes for så høje temperaturer. Blodet presses derefter retur til de bagvedliggende større kar.

Efter behandlingen ses fine små skorper efter nålens kontrollerede brænding på kapillærerne. Når først et rødt kar er fjernet med Du’lac Renew, kommer det aldrig tilbage. Dog vil der altid kunne komme nye karsprængninger, hvis ikke du beskytter din hud mod ydre påvirkninger.

Hvor mange behandlinger du har brug for, afhænger af omfanget af dine karsprængninger. Det taler vi naturligvis med dig om, når du kommer ind til din første behandling.

Hurtigere heling med Beauty Angel

For hurtigere heling og et bedre resultat anbefaler vi, at du booker Beauty Angel ifm. din Renew-behandling. Beauty Angel er lysterapibehandling, som får cellerne til at forny sig, hvilket virker beroligende og helende og mindsker risikoen for betændelse. I vores bookingsystem kan du tilvælge Beauty Angel, når du booker din Renew-behandling. Du kan læse mere om Beauty Angel og de mange gavnlige effekter her.

September tilbud

SPAR 25% på alle Du'lac Renew behandlinger hos Karoline, Mathilde, Katja og Holtoug

Rabatten fratrækkes først ved betaling og ses ikke ved online booking.

Du'lac RenewBook tid
Du’lac Renew 15 min. 595,-
Du’lac Renew 15 min. ifm. Ansigtsbehandling op til 3 fjernelser 445,-

Efter behandlingen
De første 48 timer efter behandlingen skal du afholde dig fra voldsom fysisk aktivitet samt fra sol, kulde, sauna og klorvand.

Derudover bør du i fire uger undgå brug af:

  • Produkter indeholdende parfume, alkohol, syre og mineralsk olie

  • Fugtighedscreme

  • Makeup, så længe der er skorpe på.

Efter din første behandling anbefaler vi, at du køber en Intensive Care-ampul, som passer godt på din hud og sikrer, at skorpen ikke ødelægges – jo længere skorpen sidder på, desto smukkere resultat. Produktet kommes på i et tyndt lag fem gange dagligt i 28 dage.

Pris: 168 ,-