Silkpeel Diamantslibning (SP3 slibning) - ansigtsbehandling

Silkpeel Diamant Hudslibning  i Aalborg

Diamonds are a girl’s best friend. Hos Mekini elsker vi også diamanter. Af den slags, man sliber huden med, naturligvis. Nærmere bestemt elsker vi Dermolissage Silkpeel Diamantslibning, som er en effektiv ansigtsbehandling til dig, der virkelig vil se resultater. Allerede efter en enkelt behandling vil din hud være blødere og glattere og have en fornyet vitalitet og glød.

Med en diamantslibning (SP3 slibning) kan du få bugt med:

  • Akne
  • Ar
  • Fedtet hud og store porer
  • Tør hud
  • Rosacea og psoriasis
  • Pigmentforandringer og solskader
  • Træt og livløs hud
  • Aldersbetingede forandringer

Dybdegående behandling skræddersyet til din hud

Ved en diamantslibning slibes hudens yderste lag skånsomt med små, fine diamanter. Huden ”støvsuges” for skidt, snavs, talg og andre dumme ting, som kan give problemer som urenheder og træt hud. Disse samler sig i et glas, så du efter behandlingen kan se, hvad din hud har båret rundt på.

Maskinen indsluser desuden en væske, som virker aktivt på lige det hudproblem, du slås med. Døjer du f.eks. med tør hud, hyperpigmentering, solskader eller noget fjerde, vælger vi en væske, der virker mod lige netop dette.

Sådan foregår en diamantslibning (SP3 slibning)

Når du kommer ind til din behandling, lægger du dig først godt til rette på en briks. Vi starter så med en dobbelt afrensning, hvorefter selve slibningen går i gang – du vil mærke en let prikken og summen, men det gør ikke ondt.

Herefter får du en creme på, som vi vælger ud fra dine hududfordringer, og til sidst får du solfaktor på. Har du lyst til lidt ekstra luksus, kan du vælge en mere omfattende behandling. Se de forskellige muligheder nederst på siden.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

En diamantslibning er effektiv, og du vil sandsynligvis kunne se en forskel allerede efter din første behandling. Men vi anbefaler altid et kurforløb på seks behandlinger (en behandling om ugen), hvis du virkelig vil se markante, langvarige resultater.

Når du køber et kurforløb, betaler du for fem behandlinger og får den sjette behandling gratis.

Boost effekten med Beauty Angel

Hvis du vil fremskynde og booste effekten af din diamantslibning, anbefaler vi, at du booker en Beauty Angel-behandling i forbindelse med behandlingen. Lyset fra Beauty Angel virker beroligende på huden og booster produktionen af collagen, hvilket giver et endnu smukkere og mere markant resultat. Du kan læse mere om Beauty Angel her.

Juni tilbud

I juni sparer du 10% på alle Silkpeel behandlinger hos Mathilde.

Rabatten fratrækkes først ved betaling og ses ikke ved online booking.

Silkpeel diamantslibning inkl. Beauty Angel ca. 45 min. Book tid 869,-
Denne basisbehandling er til dig, som vil have et hurtigt resultat på den halve tid. En effektiv behandling, som du kan presse ind i frokostpausen.  
Silkpeel diamantslibning 679,-
Silkpeel diamantslibning inkl. EMT-makse & Beauty Angel ca. 60 min. Book tid 1.019,-
Til dig, der vil have lidt mere ud af din Silkpeel behandling – og som måske har en lidt længere frokostpause.  
Silkpeel inkl. dybderens, EMT maske, Beauty Angel ca. 75 min. Book tid 1.199,-

Til dig, der vil have en effektiv behandling med markante resultater. Udover den klassiske Silkpeel-behandling får du en grundig dybderens samt en EMT maske, som plejer og beroliger.

Behandlingen sluttes af med Beauty Angel, som sætter fut i dine egne celler og makrofager, der nedbryder affaldsstoffer, heler indefra og mindsker sår og ar.

 

Luksuspakke DermaOxy Oxygenbehandling og Silkpeel Diamantslibning

Silkpeel Diamantslibning og Oxygenbehandling ca. 75 min.Book tid 1.199,-

Denne luksusbehandling er til dig, der virkelig vil forkæle dig selv og din hud – og se en markant forbedring af hudens tilstand. Du får først en ”hovedrengøring” i form af en Silkpeel diamantslibning, hvor huden støvsuges for affaldsstoffer og snavs, og hvor der indsluses et serum, som arbejder på dit problemområde.

Herefter får du en oxygenbehandling, hvor et serum med vitaminer og antioxidanter presses ind i huden vha. luft. Disse øger celle- og collagenproduktionen, så huden bliver mere spændstig, og linjer og rynker reduceres øjeblikkeligt.

 
Silkpeel og Oxygenbehandling inkl. Beauty Angel ca. 90 min.Book tid 1.389,-

Til dig, der vil have lidt ekstra luksus. Du får en ”hovedrengøring” i form af en Silkpeel diamantslibning, hvorefter huden finpudses med en Oxygenbehandling, der mindsker fine linjer og rynker øjeblikkeligt.

Behandlingen afsluttes med Beauty Angel, som booster effekten af behandlingen og giver masser af velvære.

 

0 behandlinger

Silkpeel ansigtsbehandling før

0 behandlinger

Silkpeel ansigtsbehandling før

4 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

Silkpeel ansigtsbehandling efter 4 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

4 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

Silkpeel ansigtsbehandling efter 4 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

6 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

Silkpeel ansigtsbehandling efter 6 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

6 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske

Silkpeel ansigtsbehandling efter 6 behandlinger inkl. Beauty Angel og EMT maske