Carbon Peeling uden laser

Mekinis Carbon Peeling er ren kræs for din hud. En banebrydende ansigtsbehandling, der giver synligt smukkere hud efter bare en enkelt gang. Normalt bruges der laser, men takket være det aktive kulstof kan denne peeling stå alene uden laser – og stadig give fantastisk resultater, hurtigt og effektivt.

Hvad er Carbon Peeling?

Carbon Peeling er en banebrydende hudplejebehandling, som er højt elsket i bl.a. Hollywood – og med god grund. Traditionelt set foregår behandlingen med laser, men som nogle af de første i Danmark kan vi hos Mekini tilbyde Carbon Peeling helt uden brug af laser. Vi bruger en peeling, som indeholder aktivt kulstof, der kan stå alene uden laser og give samme fantastiske resultater.

Peelingen, som også indeholder frugtsyre, lakrids og ingefær, virker anti-inflammatorisk og trænger hurtigt dybt ned i huden, stimulerer celledelingen og mindsker fugttabet. Efter bare 30 minutter vil huden synes og føles friskere, yngre, mere ensartet og med fornyet glød og vitalitet.

Behandlingen er skånsom og helt ufarlig, og huden efterlades ikke ekstra sårbar som ved f.eks. en kemisk peeling.

Fordele ved Carbon Peeling:

  • Reducerer fine linjer
  • Lysner mørke pletter (pigmentforandringer)
  • Mindsker porer
  • Renser i dybden og fjerner hudorme
  • Forbedrer hudens glød og elasticitet
  • Giver en mere ensartet hud
  • Reducerer akne og ar

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

En Carbon Peeling er utroligt effektiv, og du vil se resultater allerede efter første behandling. Men vil du virkelig give din hud et boost, anbefaler vi et kurforløb på 4-6 gange med nogle ugers mellemrum. Du kan vælge at købe et kurforløb, hvor du får seks behandlinger til fem behandlingers pris. Se mere nedenfor.

Carbon Deluxe

Du kan vælge en klassisk Carbon Peeling, eller du kan vælge vores Carbon Deluxe - en Mekini signaturbehandling, der er Askepot værdig. Her kombinerer vi din Carbon Peeling med en blid drænagemassage, hovedbundsmassage og afsluttende Beauty Angel inkl. EMT-maske. Beauty Angel er fantastisk som punktum for din Carbon Peeling (og andre ansigtsbehandlinger), fordi den booster virkningen og optimerer effekten af behandlingen markant.

Carbon Deluxe er kort sagt vaskeægte kræs – ikke bare for din hud men for krop og sjæl.

Carbon Deluxe 60 min. Book tid 1.299,-

Carbon Deluxe er ren kræs og velvære for krop og sjæl. Til dig, der vil forkæle dig selv og din hud med en virkelig effektiv behandling.

Behandlingen indeholder et velkomstritual, afrens, blid ansigtsmassage, som fjerner ophobet væske, carbon peeling, Beauty Angel inkl. EMT-maske, hovedbundsmassage (under Beauty Angel) og afsluttende dagcreme.

 
Carbon Delux kurforløb (få 6, betal for 5) 6.495,-
Carbon Peeling 30 min. Book tid 699,-
Behandlingen indeholder hudanalyse, afrensning, carbon peeling og afsluttende dagcreme.  
Carbon Peeling kurforløb (få 6, betal for 5) 3.495,-

Få 6 ansigtsbehandlinger, betal kun for 5

Til frugtsyrebehandlingen anbefaler vi et kurforløb på 6 behandlinger for at opnå det optimale resultat og opfølgningsbehandlinger efter behov.

Bemærk: Kurforløbet er gældende og skal benyttes indenfor 1 år.

Før

Carbon Peeling ansigtsbehandling før

Efter

Carbon Peeling cap ansigtsbehandling efter

Før

Carbon Peeling ansigtsbehandling før

Efter

Carbon Peeling cap ansigtsbehandling efter

Før

Carbon Peeling ansigtsbehandling før

Efter

Carbon Peeling cap ansigtsbehandling efter