27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Amazing Space

Danske Amazing Space er til dig, der gerne vil undgå hormonforstyrrende stoffer, parabener, parfume og vægter økologi og naturlige ingredienser højt. Amazing Space er et high tech økologisk mærke bestående af produkter til både ansigt og krop, samt kosttilskud. Ny teknologisk forskning sikrer unikke og mærkbare resultater. 

Amazing Face Klassisk 569,-

For dig der ønsker en basis ansigtsbehandling i de lækre økologiske produkter fra Amazing Space. Produkterne tilpasses din hudtype og tilstande.

Hudanalyse, afrensning af ansigt, peeling, manuel dybderens efter behov, let decolté- og ansigtsmassage, maske, afsluttende cremepleje med serum, dagcreme og produktvejledning.

 
Amazing Face Luksus / Anti-age 749,-

For dig der ønsker den ultimative velværebehandling med fokus på massage med økologiske Amazing Space. Produkterne tilpasses din hud, om du ønsker fx anti-age, fugt eller beroligende.

Hudanalyse, afrensning af ansigt og hals, peeling og hovedbundsmassage, let dybderens hvis ønsket, afslappende decolté- og ansigtsmassage, fugtpakke og maske efter hudtype, afsluttende cremepleje med serum, øjen- og dagcreme og produktvejledning.