Ansigtsbehandlinger for kvinder og mænd

Hos Mekini tilbyder vi en række ansigtsbehandlinger til forskellige behov og hudtyper. Måske du vil have bugt med rynker, akne, pigmentforandringer eller noget andet? Eller måske du bare trænger til lidt forkælelse og kræs for krop og sjæl?

Uanset hvilken behandling du vælger, lover vi, at du vil blive mødt af masser af nærvær og hjerterum samt et smilende personale, der ved, hvad de laver. Udover gode resultater går vi op i at skabe en uhøjtidelig atmosfære, hvor alle kan være sig selv. Dét, synes vi, er sand forkælelse.

Skræddersyet til din hud

Vi er alle forskellige, og hvad der er godt for din hud, er ikke nødvendigvis godt for min. Derfor skræddersyer vi altid din ansigtsbehandling, så den passer til dig og eventuelle hudproblemer, du slås med.

Du kan læse om de forskellige mærker, vi bruger, nederst på siden. Vores dygtige behandlere, som selvfølgelig jævnligt er på kursus, kender produkterne ud og ind og ved lige præcis, hvad der er godt til netop din hud.

Ønsker du at købe et gavekort til en ansigtsbehandling, kan du gøre det her.

Boost din behandling med Beauty Angel

Til alle vores ansigtsbehandlinger anbefaler vi, at du også booker Beauty Angel. Lyset fra Beauty Angel er nemlig med til at booste behandlingen og vil gøre resultatet markant bedre. Når du booker din behandling, kan du vælge at booke inkl. Beauty Angel.

Læs mere

Klassiske ansigtsbehandlinger

Basis ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel ca. 60 min. Book tid 739,-

Denne behandling er til dig som ikke vil bruge så meget tid på behandling, men alligevel gerne vil pleje sin hud og dig selv. Behandlingen er kort, uden massage. Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, maske. Afsluttes med Beauty Angel samt dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Basis Ansigtsbehandling ca. 60 min. 549,-
Klassisk afslappende Ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel 75 min.Book tid 839,-

Vores Klassiske ansigtsbehandling er beregnet til alle aldersgrupper. Ideel til dig, som er ny i Mekini og i skønhedsuniverset og ikke ved, hvilken behandling du skal vælge. Eller til dig, som ønsker en opfriskende behandling, der giver huden ro, fugt og glød. Der behandles i basisprodukter.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, maske. Afsluttes med Beauty Angel samt dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Klassisk afslappende ansigtsbehandling ca. 75 min 659,-
Akne/dybderens-behandling inkl. Beauty Angel ca. 75 min.Book tid 849,-

Denne ansigtsbehandling er til dig, som lider af stresset, fedtet hud, og som ønsker at slippe af med urenheder.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul/serum, plejende og beroligende maske. Afsluttes med Beauty Angel samt serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning

 
Akne/dybderens behandling ca. 75 min. 669,-
Hudballade/specialbehandling inkl. Beauty Angel ca. 75 min.Book tid 939,-

Denne behandling er til dig, som virkelig har hudballade! Dig, som døjer med meget sart eller beskadiget hud: solskader/pigmentforandringer, ar, rødme, rosacea, eksem, sart hud, linjer og rynker. Efter en grundig hudanalyse finder vi sammen ud af, hvad der er vigtigt for dig at arbejde på, så behandlingen vil blive sammensat til netop din hud og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, kan du ALTID vælge denne.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, (enzym)peeling, frygtsyre, fjernelse af små urenheder, specialmaske. Afsluttes med Beauty Angel samt dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Hudballade/specialbehandling ca. 75 min. 749,-
Anti-Age behandling inkl. Beauty Angel ca. 75 min. Book tid 939,-

Vores Anti-Age behandling er god til dig, som ønsker at forsænke aldringsprocessen og minimere linjer og rynker. Du vil få en finere, fastere og pænere hudstruktur.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, evt. frugtsyre, ansigtsmassage og specialmaske. Afsluttes med Beauty Angel samt dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Anti-Age behandling ca. 75 min. 749,-
Luksus Ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel ca. 90 min.Book tid 1.109,-

Vores Luksus ansigtsbehandling er til dig, som vil have det allerbedste og den ultimative forkælelse. Vi skræddersyer behandlingen, så den er tilpasset din hud. Inkl. massage af hovedbund, ansigt, nakke og decolleté. Denne behandling er beregnet til alle aldersgrupper.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, frugtsyre, ansigtsmassage og specialmaske. Afsluttes med Beauty Angel samt dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Luksus Ansigtsbehandling ca. 90 min. 919,-
Teenage ansigtsbehandling under 19 år inkl. Beauty Angel ca. 60 min. Book tid 689,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype. (Hvis du har mange urenheder skal du booke akne/dybderens behandling)

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, maske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Teenage Ansigtbehandling, under 19 år ca. 60 min. 499,-
Dybderens af ryg eller bryst inkl. Beauty Angel ca. 60 min.Book tid 659,-

Denne behandling er til dig, som lider er stresset, fedtet hud, og som ønsker at slippe af med urenheder på ryggen eller brystet.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul/serum, plejende og beroligende maske samt Beauty Angel. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 

Få 6 ansigtsbehandlinger, betal kun for 5

Til nedenstående behandlinger anbefaler vi et kurforløb på 6 behandlinger for at opnå det optimale resultat og opfølgningsbehandlinger efter behov.

  • Akne/dybderens
  • Anti-Age behandling
  • Hudballade/spacialbehandling
  • Dybderens af ryg eller bryst inkl. Beauty Angel
  • Carbon Deluxe
  • Carbon Peeling
Bemærk: Kurforløb er gældende og skal benyttes indenfor 1 år.

Beauty AngelBook tid
Beauty Angel Skin Bar 15min. Lys 249,-
Beauty Angel Quick ca. 30 min. 499,-
Beauty Angel 15 min. ifm. ansigts-, krops- eller hårfjerningsbehandling 189,-
Beauty Angel Skin Bar 12 turskort 2.489,-
Beauty Angel Skin Bar 8 turskort 1.739,-

Om vores hudplejebrands

Til vores ansigtsbehandlinger bruger vi produkter fra følgende anderkendte mærker:

MEDEX

Medex et biomedicinsk mærke, hvilket betyder, at produkterne er ”terapeutiske”. De tilfører altså ikke bare fugt men trænger dybt ind og behandler aktivt og effektivt.

Produkterne giver mærkbare resultater og er også velegnet til sart og eksempræget hud. Medex forhandles udelukkende af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Det sikrer, at du altid er garanteret den allerbedste vejledning, når du bliver behandlet med eller køber Medex produkter.

Amazing Space

Danske Amazing Space er til dig, der gerne vil undgå hormonforstyrrende stoffer, parabener og parfume, og som vægter økologi og naturlige ingredienser. Produkterne fra Amazing Space er formuleret af naturlige og aktive planteekstrakter og er både skånsomme og yderst effektive.

Phyris

Phyris er en moderne og innovativ 3-trins hudplejeserie, som dækker dit behov for hudpleje 24 timer i døgnet. Phyris er kendetegnet ved en fantastisk kvalitet. Der er ingen parabener eller tilsætningsstoffer i produkterne, og de indeholder kun naturlige og milde duftstoffer.

DermaOxy

Danske DermaOxy har udviklet en unik og luksuriøs ansigtsbehandling med fantastiske resultater. Den såkaldte Oxygenbehandling foregår ved, at et aktivt anti-age serum med hyaluronsyre presses blidt ind i huden vha. 90 % oxygen.

Huden bliver gennemfugtet og opstrammet, den vil synes mere glat og jævn samt få fornyet glød, vitalitet og udstråling.

Læs mere og book behandling

Dermolissage Silkpeel

Dermolissage Silkpeel er navnet på vores diamantslibning. En yderst effektiv ansigtsbehandling, hvor huden slibes skånsomt med en fin diamant. Allerede efter en enkelt behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere og blødere og får mere energi og glød.

De fleste hudproblemer kan nemt afhjælpes, men behandlingen giver specielt gode resultater ved: Aktiv akne og ar, fedtet hud, tør hud, rosacea og psoreasis, pigmentforandringer og solskader, træt og livløs hud samt aldersbetingede forandringer.

Læs mere og book behandling