trustpilot mekini
 Alle hverdage: 08-18 Lør: 9-14

Ansigtsbehandlinger for kvinder og mænd

Hos Mekini tilbyder vi en række ansigtsbehandlinger til forskellige behov og hudtyper. Måske du vil have bugt med rynker, akne, pigmentforandringer eller noget andet? Eller måske du bare trænger til lidt forkælelse og kræs for krop og sjæl?

Uanset hvilken behandling du vælger, lover vi, at du vil blive mødt af masser af nærvær og hjerterum samt et smilende personale, der ved, hvad de laver. Udover gode resultater går vi op i at skabe en uhøjtidelig atmosfære, hvor alle kan være sig selv. Dét, synes vi, er sand forkælelse.

Skræddersyet til din hud

Vi er alle forskellige, og hvad der er godt for din hud, er ikke nødvendigvis godt for min. Derfor skræddersyer vi altid din ansigtsbehandling, så den passer til dig og eventuelle hudproblemer, du slås med.

Du kan læse om de forskellige mærker, vi bruger, nederst på siden. Vores dygtige behandlere, som selvfølgelig jævnligt er på kursus, kender produkterne ud og ind og ved lige præcis, hvad der er godt til netop din hud.

Ønsker du at købe et gavekort til en ansigtsbehandling, kan du gøre det her.

Boost din behandling med Beauty Angel

Til alle vores ansigtsbehandlinger anbefaler vi, at du også booker Beauty Angel. Lyset fra Beauty Angel er nemlig med til at booste behandlingen og vil gøre resultatet markant bedre. Når du booker din behandling, kan du vælge at booke inkl. Beauty Angel.

Læs mere

Klassiske ansigtsbehandlinger

Teenage Ansigtbehandling, under 19 år ca. 50 min. Book tid 459,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype. (Hvis du har mange urenheder skal du booke akne/dybderens behandling)

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små af urenheder, maske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Teenage ansigtsbehandling under 19 år inkl. Beauty Angel ca. 50 min. 649,-
Basis Ansigtsbehandling ca. 50 min. Book tid 529,-

Denne behandling er til dig som ikke vil bruge så meget tid på behandling, men alligevel gerne vil plejer sin hud og dig selv. Behandlingen er kort, uden massage. Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, maske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Basis ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel ca. 50 min. 719,-
Klassisk afslappende ansigtsbehandling ca. 75 minBook tid 629,-

Vores Klassiske ansigtsbehandling er beregnet til alle aldersgrupper. Ideel til dig, som er ny i Mekini og i skønhedsuniverset og ikke ved, hvilken behandling du skal vælge. Eller til dig, som ønsker en opfriskende behandling, der giver huden ro, fugt og glød. Der behandles i basisprodukter.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, maske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Klassisk afslappende Ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel 90 min. 819,-
Akne / dybderens behandling ca. 75 min.Book tid 649,-

Denne ansigtsbehandling er til dig, som lider af stresset, fedtet hud, og som ønsker at slippe af med urenheder.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul/serum, plejende og beroligende maske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning

Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 3.245,-SPAR 649,-
 
Akne/dybderens-behandling inkl. Beauty Angel ca. 90 min.
Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 4.195,-SPAR 839,-
839,-
Hudballade/specialbehandling ca. 75 min.Book tid 749,-

Denne behandling er til dig, som virkelig har hudballade! Dig, som døjer med meget sart eller beskadiget hud: solskader/pigmentforandringer, ar, rødme, rosacea, eksem, sart hud, linjer og rynker. Efter en grundig hudanalyse finder vi sammen ud af, hvad der er vigtigt for dig at arbejde på, så behandlingen vil blive sammensat til netop din hud og dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, kan du ALTID vælge denne.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, (enzym)peeling, frygtsyre, fjernelse af små urenheder, specialmaske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 3.795,-SPAR 749,-
 
Hudballade/specialbehandling inkl. Beauty Angel ca. 90 min.
Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 4.695,-SPAR 939,-
939,-
Anti-Age behandling ca. 90 min. Book tid 729,-

Vores Anti-Age behandling er god til dig, som ønsker at forsænke aldringsprocessen og minimere linjer og rynker. Du vil få en finere, fastere og pænere hudstruktur.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, evt. frugtsyre, ansigtsmassage og specialmaske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 3.645,-SPAR 729,-
 
Anti-Age behandling inkl. Beauty Angel ca. 105 min.
Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 4.545,-SPAR 919,-
919,-
Luksus Ansigtsbehandling ca. 90 min.Book tid 899,-

Vores Luksus ansigtsbehandling er til dig, som vil have det allerbedste og den ultimative forkælelse. Vi skræddersyer behandlingen, så den er tilpasset din hud. Inkl. massage af hovedbund, ansigt, nakke og decolleté. Denne behandling er beregnet til alle aldersgrupper.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, frugtsyre, ansigtsmassage og specialmaske. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Luksus Ansigtsbehandling inkl. Beauty Angel ca. 105 min. 1.089,-
Dybderens af ryg eller bryst inkl. Beauty Angel ca. 60 min.Book tid 639,-

Denne behandling er til dig, som lider er stresset, fedtet hud, og som ønsker at slippe af med urenheder på ryggen eller brystet.

Behandlingen består af:
Hudanalyse, afrensning, peeling, grundig udrensning af urenheder, nærende ampul/serum, plejende og beroligende maske samt Beauty Angel. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

Kurforløb
6 behandlinger (få 1 behandling gratis) 3.190,-SPAR 639,-
 
Beauty AngelBook tid
Beauty Angel Skin Bar 15min. Lys 249,-
Beauty Angel Quick ca. 30 min. 499,-
Beauty Angel 15 min. ifm. Ansigtsbehandling/intimbehandling 189,-
Beauty Angel Skin Bar 12 turskort 2.489,-
Beauty Angel Skin Bar 8 turskort ,-

Om vores hudplejebrands

Til vores ansigtsbehandlinger bruger vi produkter fra følgende anderkendte mærker:

MEDEX

Medex et biomedicinsk mærke, hvilket betyder, at produkterne er ”terapeutiske”. De tilfører altså ikke bare fugt men trænger dybt ind og behandler aktivt og effektivt.

Produkterne giver mærkbare resultater og er også velegnet til sart og eksempræget hud. Medex forhandles udelukkende af anerkendte og specialuddannede kosmetologer og hudterapeuter. Det sikrer, at du altid er garanteret den allerbedste vejledning, når du bliver behandlet med eller køber Medex produkter.

Phyris

Phyris er en moderne og innovativ 3-trins hudplejeserie, som dækker dit behov for hudpleje 24 timer i døgnet. Phyris er kendetegnet ved en fantastisk kvalitet. Der er ingen parabener eller tilsætningsstoffer i produkterne, og de indeholder kun naturlige og milde duftstoffer.

DermaOxy

Danske DermaOxy har udviklet en unik og luksuriøs ansigtsbehandling med fantastiske resultater. Den såkaldte Oxygenbehandling foregår ved, at et aktivt anti-age serum med hyaluronsyre presses blidt ind i huden vha. 90 % oxygen.

Huden bliver gennemfugtet og opstrammet, den vil synes mere glat og jævn samt få fornyet glød, vitalitet og udstråling.

Læs mere og book behandling

Amazing Space

Danske Amazing Space er til dig, der gerne vil undgå hormonforstyrrende stoffer, parabener og parfume, og som vægter økologi og naturlige ingredienser. Produkterne fra Amazing Space er formuleret af naturlige og aktive planteekstrakter og er både skånsomme og yderst effektive.

Dermolissage Silkpeel

Dermolissage Silkpeel er navnet på vores diamantslibning. En yderst effektiv ansigtsbehandling, hvor huden slibes skånsomt med en fin diamant. Allerede efter en enkelt behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere og blødere og får mere energi og glød.

De fleste hudproblemer kan nemt afhjælpes, men behandlingen giver specielt gode resultater ved: Aktiv akne og ar, fedtet hud, tør hud, rosacea og psoreasis, pigmentforandringer og solskader, træt og livløs hud samt aldersbetingede forandringer.

Læs mere og book behandling