Man: 10-17:30 Tir-fre: 8-18 Lør: 9-14

Skal du se ekstra godt ud til en fest, en date eller for din mand/kvinde/kæreste, eller blot for din egen skyld, så kan Mekini skønhedsklinik hjælpe dig på rette vej. Vi tilbyder en lang række forskellige skønheds behandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed.

Uanset om du ønsker ansigtsbehandlinger, massage, smukkere og udsmykkede negle eller fjerning af uønsket hårvækst, så kan vi være dig behjælpelig i hyggelige omgivelser og en skøn og afslappet atmosfære. Her er der ingen stress og jag eller skønhedsidealer. Vi mener alle har deres egen måde at være smuk og skøn på og det hjælper vi med at fremhæve.

Se vores behandlinger og priser igennem herunder og book allerede en tid i dag når det passer dig i vores online booking system.

Det super effektive Beauty Angel Lys giver mærkbare resultater. Lyset er energigivende og positivt og efterlader dig opløftet i den mørke tid. Samtidig stimulerer lyset bindevævet og giver et ungdommeligt look. Se herunder alle de områder Beauty Angel arbejder på.

Read More

Hele livet udsættes huden for stor belastning, f.eks. solskoldninger i barndommen, hormonelle forandringer i teenageårene, overdrevet brug af hudplejeprodukter, generel soldyrkelse. Alt dette samt vejrets skift mellem varme og kraftig kulde, som vi kender det i Danmark, udfordrer konstant hudens immunforsvar.

Read More

Kobl af fra hverdagen og invitér din kæreste, bedste ven/veninde, mor eller en helt fjerde og nyd lidt tid sammen med én af vores særlige Dig-&-Mig behandlinger. I sparer tilmed 10% af den oprindelige pris.

Vælg mellem afstressende kropsmassage, en lækker ansigtsbehandling eller forkælelse til jeres fødder. Vi har mulighed for at åbne op mellem vores behandlerrum, så I kan se hinanden, mens I bliver forkælet. Vi sørger for hyggelig atmosfære, behagelig musik, te og kaffe og at I er i centrum.

Read More

Er den nye generation af hudslibning. Allerede efter en behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere, blødere, får mere energi og glød.

Huden slibes skånsomt og blidt med fine diamanter, samtidig med en væske, som passer netop til din hud type/behandling, sluses ind i huden.

De fleste hudproblemer kan nemt og smertefrit afhjælpes. En Silkpeel behandlingen giver specielt gode resultater ved følgende hud tilstande:

  • Aktiv Akne og Ar
  • Fedtet hud
  • Tør hud
  • Rosacea og psoriasis
  • Pigmentforandringer og Solskader
  • Træt og livløs hud
  • Aldersbetinget forandringer
Se priser og services på Diamanthudslibning

Skal du i byen, have gjort lidt ekstra ud af dine negle eller skal de bare friskes op til hverdagen. Uanset dit behov har vi mange års erfaring og et kreativt sind til at give dig dit drømme look.

Vi tilbyder forlængelse naturel eller med fransk kant, balancering samt backfill. Pynt af negle og meget mere.

Ikke alle har naturlige stærke negle, CND BRISA forstærker dine negle ca. 6 gange så meget. Med Brisa gele kan du få tynde og naturtro negle, både på dine egne negle eller i forlængelse. Mange forbinder gele med den klassiske negl med hvid kant, det er også muligt at ligge glimmer, sten, folie og pigmenter i geleen. Gele skal files af! Du må aldrig vippe/lirke det af, da du kan lave skader på din naturlige negl.

Se priser og services på Gele negle

Vi har mange forskellige ansigtsbehandlinger til enhver hudtype og tilstand. Du kan se vores basisbehandlinger længere nede, eller du kan klikke ind på ét af vores 3 mærker, for at vælge specifikke behandlinger:

Se priser og services på Ansigtsbehandlinger

Pas godt på dine fødder, de skal bære dig igennem hele livet! Med en pedicure bliver dine fødder som født på ny ;-)

Se priser og services på Pedicure

Hænderne er dit visitkort. De er ofte det første, man lægger mærke til, når man møder et nyt menneske. Få velplejede hænder med de lækre produkter fra CND.

Se priser og services på Manicure

Vi bruger og forhandler makeup fra bareMinerals, som er mineral-makeup i verdensklasse! 

Mineraler er essentielle for levende celler, men kroppen producerer dem ikke naturligt. Ligesom vitaminer så fremmer mineralerne din hud og dens celler til at udvikle og vedligeholde sin sundhed. Mineraler er naturlige og tilstopper ikke huden, men samarbejder med den, hvilket sikrer en naturlig makeup, som smelter sammen med huden og ikke føles som en "maske". 

Make-up  
Dag Make-up 199,-
Make-up vejledning 449,-
Aften og fest Make-up 399,-
Brude Make-up inkl. prøve Make-up 649,-

SHELLAC® er en professionel salonbehandling, der giver flotte, strålende negle helt uden mærker. Samtid med SHELLAC® er skånsom og med holdbare egenskaber. SHELLAC® bevarer glansen i op til 14+ dage, og kan aftages 100% skånsomt på 5-8 minutter. Neglene bliver hverken tynde eller på anden måde skadet, uanset hvor længe du bærer SHELLAC®

Mulighederne er uendelig, fuld lakering, klassisk fransk kant, eller med masser af deko- farver, sten, folie, pigmenter.

Se priser og services på Shellac manicure