27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Skal du se ekstra godt ud til en fest, en date eller for din mand/kvinde/kæreste, eller blot for din egen skyld, så kan Mekini skønhedsklinik hjælpe dig på rette vej. Vi tilbyder en lang række forskellige skønheds behandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed.

Uanset om du ønsker ansigtsbehandlinger, massage, smukkere og udsmykkede negle eller fjerning af uønsket hårvækst, så kan vi være dig behjælpelig i hyggelige omgivelser og en skøn og afslappet atmosfære. Her er der ingen stress og jag eller skønhedsidealer. Vi mener alle har deres egen måde at være smuk og skøn på og det hjælper vi med at fremhæve.

Se vores behandlinger og priser igennem herunder og book allerede en tid i dag når det passer dig i vores online booking system.

Hele livet udsættes huden for stor belastning, f.eks. solskoldninger i barndommen, hormonelle forandringer i teenageårene, overdrevet brug af hudplejeprodukter, generel soldyrkelse. Alt dette samt vejrets skift mellem varme og kraftig kulde, som vi kender det i Danmark, udfordrer konstant hudens immunforsvar.

Kroppens blodkarsystem er en vigtig del af dette immunforsvar. De fine kar – også kaldet kapillærerne - tjener til regulering/opretholdelse af kropstemperaturen og sikrer dermed optimale vilkår for de vitale organer. Ansigtshuden er ingen undtagelse.

Er den ubeskyttet over for vind og vejr og måske yderligere udsat for en eller flere af ovennævnte faktorer, der belaster og irriterer den sarte og fine hud, vil længere tids belastning påvirke blodkarrenes elasticitet. Blodkarrenes evne til at åbne og trække sig sammen forringes i en grad, der giver en konstant rødmen.

Varer dette ved vil gennemstrømning af friskt iltet blod nedsættes og karene kan med tiden blive blålige. Kar, der er røde, er kar med gennemløb af iltet blod og her kan Renew med Du-Lac give et flot resultat.

Antallet af behandlinger er efter behov.

Fjernelse af udvidede kapillærer med Du-Lac  
15 minutter 595,-
Ifm. ansigtsbehandling 445,-
Hjemmepleje ampul 165,-

Om Renew med Du-Lac

Sådan udføres behandlingen

Nålen holdes i en vinkel på ca. 40 grader, strømmen aktiveres ved tryk på nåleholderens knap og den 125 grader varme nål lægges ganske kort på kapillæret. Varmen fra nålen får kapillæret til at tømmes, idet huden naturligt trækker sig sammen, når den udsættes for så høje temperaturer.

Blodet presses derefter retur til de bagvedliggende større kar. Efter behandling ses fine små skorper efter nålens kontrollerede brænding på kapillærerne. Når først et rødt kar er fjernet med Du-Lac kommer det aldrig tilbage, der kan dog altid komme nye karsprængninger omkring, hvis du ikke passer på de ydre påvirkninger eller plejer din hud med beskyttende produkter.

Efter behandlingen

De første 48 timer efter behandlingen skal man afholde sig fra voldsom fysisk aktivitet og fra sol, kulde, sauna og klorvand. Desuden skal man afholde sig fra at anvende produkter indeholdende parfume, alkohol, syre, mineralsk olie, hormonforstyrrende stoffer samt fugtighedscreme.

Undgå også makeup, så længe der er skorpe på. Kom kun Intensive Care ampul på, som du køber hos os – denne duppes på for ikke at ødelægge skorpen. Jo længere skorpen sidder, des smukkere resultat.

Med epilering, DuLac-metode kan vi fjerne de uønskede hår permanent.

Uønsket hårvækst generer mange mennesker, du er ikke den eneste. Årsagerne kan være mange. Alt fra arvelige faktorer til medicin, graviditet, kost, brug af pincet, overvægt eller hormonelle ubalancer.

Du er altid velkommen til at komme ind og få en snak med os, hvor vi vejleder dig om intervaller og hjemmepleje.

Det er en behandling, med stor tilfredsstillelse og succes, dog kræver det også lidt tålmodighed med denne behandling. Det er vigtig, at du ikke har fjernet hår på de områder, der skal behandles.

Sådan udføres epilering

Behandlingen med epilering, sker ved hjælp af en meget tynd nål, der føres ned i hårsækken, hvorefter der sættes svagt strøm til nålen. Nogle kunder mærker stort set ingen smerte, hos andre føles det som et lille prik. Strømmen beskadiger og svækker hårets rod.

Når nålen er ført ned i hårsækken, sættes der lidt strøm til nålen. Resultatet er, at hårroden destrueres, og vi lige så fint kan ”løfte” håret ud af huden. Håret som er omgivet af en slimsæk, frastødes og de fine kapillærer der nærer håret trækkes sammen, hermed afbrydes forbindelsen. Håret får derefter ikke noget blod og næring at leve af og vil på sigt dø. Derefter fjernes de løse hår.

Hjemmeplejen ved epilering er Golden Magic olie og Hair reducer.

Anbefales ikke til gravide.

Epilering  
5 min. 165,-
10 min. 300,-
15 min. 395,-
20 min. 495,-
25 min. 575,-
30 min. 675,-

IBX system er til dig, som har store problemer med negle som er tørre, ødelagte, svage, tynde, skadede og flossede.

IBX Repair & Strengthen virker som et beskyttende skjold for den naturlige negl. Dine negle bliver stærkere og mere modstandsdygtige. IBX trænger ind i din naturnegl, reparerer inde fra, binder keratinlagene sammen, som hvis du forestiller dig et velkrobånd, så neglene ikke flosser, spalter, flækker eller knækker.

Read More

Kobl af fra hverdagen og invitér din kæreste, bedste ven/veninde, mor eller en helt fjerde og nyd lidt tid sammen med én af vores særlige Dig-&-Mig behandlinger. I sparer tilmed 10% af den oprindelige pris.

Vælg mellem afstressende kropsmassage, en lækker ansigtsbehandling eller forkælelse til jeres fødder. Vi har mulighed for at åbne op mellem vores behandlerrum, så I kan se hinanden, mens I bliver forkælet. Vi sørger for hyggelig atmosfære, behagelig musik, te og kaffe og at I er i centrum.

Vælg blot én af nedenstående behandlinger og du booker automatisk to. Prisen er en samlet pris. Ønskes tillægsbehandling som fx farvning af bryn og vipper til ansigtsbehandlingen eller SHELLAC til pedicuren, så ring til os for at booke på tlf.: 27625606.

Dig-&-Mig Behandlinger  
Dig & Mig Wellness Kropsmassage 60 min* 899,-
Dig & Mig Luksus Ansigtsbehandling 1299,-
Dig & Mig Luksus Pedicure 899,-

 

*Alle tider er inkl. omklædning og betaling

Er den nye generation af hudslibning. Allerede efter en behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere, blødere, får mere energi og glød.

Huden slibes skånsomt og blidt med fine diamanter, samtidig med en væske, som passer netop til din hud type/behandling, sluses ind i huden.

De fleste hudproblemer kan nemt og smertefrit afhjælpes. En Silkpeel behandlingen giver specielt gode resultater ved følgende hud tilstande:

  • Aktiv Akne og Ar
  • Fedtet hud
  • Tør hud
  • Rosacea og psoriasis
  • Pigmentforandringer og Solskader
  • Træt og livløs hud
  • Aldersbetinget forandringer
Se priser og services på Diamanthudslibning

Skal du i byen, have gjort lidt ekstra ud af dine negle eller skal de bare friskes op til hverdagen. Uanset dit behov har vi mange års erfaring og et kreativt sind til at give dig dit drømme look.

Vi tilbyder forlængelse naturel eller med fransk kant, balancering samt backfill. Pynt af negle og meget mere.

Ikke alle har naturlige stærke negle, CND BRISA forstærker dine negle ca. 6 gange så meget. Med Brisa gele eller akryl kan du få tynde og naturtro negle, både på dine egne negle eller i forlængelse. Mange forbinder gele med den klassiske negl med hvid kant, det er også muligt at ligge glimmer, sten, folie og pigmenter i geleen. Gele skal files af! Du må aldrig vippe/lirke det af, da du kan lave skader på din naturlige negl.

Se priser og services på Gele negle

Vi har mange forskellige ansigtsbehandlinger til enhver hudtype og tilstand. Du kan se vores basisbehandlinger længere nede, eller du kan klikke ind på ét af vores 3 mærker, for at vælge specifikke behandlinger:

Decléor ansigtsbehandlinger Medex ansigtsbehandlinger Phyris ansigtsbehandlinger

Basis ansigtsbehandlinger

Klassisk Ansigtsbehandling fra 569,-

Der behandles i basis produkter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, let massage, maske, ampul eller serum. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning. Denne behandling kan altid vælges, hvis du er i tvivl om hvilken behandling, der passer til dig.

 
Basis Ansigtsbehandling fra 499,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, maske.
Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Dybderens af ryg 449,-

Dybderensende behandling af ryggen med tid til manuel udrens, uden massage.

 
Teenage Ansigtbehandling, under 18 år 449,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små af urenheder, maske. Afsluttes med creme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Tilvalg ifm. ansigtsbehandlinger    
Ampul   99,-
Masque Membraneux øjne - Anti-age Øjenmaske   149,-
Masque Membraneux hals - Anti-age Halsmaske   149,-
Masque Membraneux décolleté - Anti-age maske til øverst på brystet   149,-

PANDHY’S™️ sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker.  Derfor er en også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.  

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretning og derfor knækker hårnene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår. 

Se priser og services på hårfjerning

Pas godt på dine fødder, de skal bære dig igennem hele livet! Med en pedicure bliver dine fødder som født på ny ;-)

Se priser og services på Pedicure

Hænderne er dit visitkort. De er ofte det første, man lægger mærke til, når man møder et nyt menneske. Få velplejede hænder med de lækre produkter fra CND.

Se priser og services på Manicure