27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Skal du se ekstra godt ud til en fest, en date eller for din mand/kvinde/kæreste, eller blot for din egen skyld, så kan Mekini skønhedsklinik hjælpe dig på rette vej. Vi tilbyder en lang række forskellige skønheds behandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed.

Uanset om du ønsker ansigtsbehandlinger, massage, smukkere og udsmykkede negle eller fjerning af uønsket hårvækst, så kan vi være dig behjælpelig i hyggelige omgivelser og en skøn og afslappet atmosfære. Her er der ingen stress og jag eller skønhedsidealer. Vi mener alle har deres egen måde at være smuk og skøn på og det hjælper vi med at fremhæve.

Se vores behandlinger og priser igennem herunder og book allerede en tid i dag når det passer dig i vores online booking system.

IBX system er til dig, som har store problemer med negle som er tørre, ødelagte, svage, tynde, skadede og flossede.

IBX Repair & Strengthen virker som et beskyttende skjold for den naturlige negl. Dine negle bliver stærkere og mere modstandsdygtige. IBX trænger ind i din naturnegl, reparerer inde fra, binder keratinlagene sammen, som hvis du forestiller dig et velkrobånd, så neglene ikke flosser, spalter, flækker eller knækker.

Read More

Kobl af fra hverdagen og invitér din kæreste, bedste ven/veninde, mor eller en helt fjerde og nyd lidt tid sammen med én af vores særlige Dig-&-Mig behandlinger. I sparer tilmed 10% af den oprindelige pris.

Vælg mellem afstressende kropsmassage, en lækker ansigtsbehandling eller forkælelse til jeres fødder. Vi har mulighed for at åbne op mellem vores behandlerrum, så I kan se hinanden, mens I bliver forkælet. Vi sørger for hyggelig atmosfære, behagelig musik, te og kaffe og at I er i centrum.

Vælg blot én af nedenstående behandlinger og du booker automatisk to. Prisen er en samlet pris. Ønskes tillægsbehandling som fx farvning af bryn og vipper til ansigtsbehandlingen eller SHELLAC til pedicuren, så ring til os for at booke på tlf.: 27625606.

Dig-&-Mig Behandlinger  
Dig & Mig Wellness Kropsmassage 60 min* 899,-
Dig & Mig Luksus Ansigtsbehandling 1299,-
Dig & Mig Luksus Spa Pedicure 899,-

 

*Alle tider er inkl. omklædning og betaling

Er den nye generation af hudslibning. Allerede efter en behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere, blødere, får mere energi og glød.

Huden slibes skånsomt og blidt med fine diamanter, samtidig med en væske, som passer netop til din hud type/behandling, sluses ind i huden.

De fleste hudproblemer kan nemt og smertefrit afhjælpes. En Silkpeel behandlingen giver specielt gode resultater ved følgende hud tilstande:

  • Aktiv Akne og Ar
  • Fedtet hud
  • Tør hud
  • Rosacea og psoriasis
  • Pigmentforandringer og Solskader
  • Træt og livløs hud
  • Aldersbetinget forandringer
Se priser og services på Diamanthudslibning

Skal du i byen, have gjort lidt ekstra ud af dine negle eller skal de bare friskes op til hverdagen. Uanset dit behov har vi mange års erfaring og et kreativt sind til at give dig dit drømme look.

Vi tilbyder forlængelse naturel eller med fransk kant, balancering samt backfill. Pynt af negle og meget mere.

Ikke alle har naturlige stærke negle, CND BRISA forstærker dine negle ca. 6 gange så meget. Med Brisa gele eller akryl kan du få tynde og naturtro negle, både på dine egne negle eller i forlængelse. Mange forbinder gele med den klassiske negl med hvid kant, det er også muligt at ligge glimmer, sten, folie og pigmenter i geleen. Gele skal files af! Du må aldrig vippe/lirke det af, da du kan lave skader på din naturlige negl.

Se priser og services på Gele negle

Vi har mange forskellige ansigtsbehandlinger til enhver hudtype og tilstand. Du kan se vores basisbehandlinger længere nede, eller du kan klikke ind på ét af vores 3 mærker, for at vælge specifikke behandlinger:

Decléor ansigtsbehandlinger Medex ansigtsbehandlinger Phyris ansigtsbehandlinger

Basis ansigtsbehandlinger

Luksus/Special ansigtsbehandling fra 749,-

Vælg denne, hvis du ønsker en specialbehandling, men ikke ved hvilken.
Hudanalyse, 2 x afrensning ansigt, hals og decoletté (bryst), peeling, dybderens/udrensning af urenheder (efter behov), retning af bryn, ansigtsmassage, maske og hovedbundsmassage. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Klassisk Ansigtsbehandling fra 569,-

Der behandles i basis produkter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, let massage, maske, ampul eller serum. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Basis Ansigtsbehandling fra 499,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, maske.
Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Dybderens af ryg 449,-

Dybderensende behandling af ryggen med tid til manuel udrens, uden massage.

 
Teenage Ansigtbehandling, under 18 år 449,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små af urenheder, maske. Afsluttes med creme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Tilvalg ifm. ansigtsbehandlinger    
Ampul   99,-
Masque Membraneux øjne - Anti-age Øjenmaske   149,-
Masque Membraneux hals - Anti-age Halsmaske   149,-
Masque Membraneux décolleté - Anti-age maske til øverst på brystet   149,-

PANDHY’S™️ sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker.  Derfor er en også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.  

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretning og derfor knækker hårnene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår. 

Se priser og services på hårfjerning

Pas godt på dine fødder, de skal bære dig igennem hele livet! Med en pedicure bliver dine fødder som født på ny ;-)

Se priser og services på Pedicure

Hænderne er dit visitkort. De er ofte det første, man lægger mærke til, når man møder et nyt menneske. Få velplejede hænder med de lækre produkter fra CND.

Se priser og services på Manicure

Lad dig blive forkælet og afstresset med wellnessmassage.

Få mindsket spændinger og løsnet op med afslappende massage fx i ryg, nakke & skulder eller hele kroppen. Massagebehandlingen udføres i lækre massagecremer eller balmer med skøn duft.

Se priser og Massage behandlinger

Vi bruger og forhandler makeup fra bareMinerals, som er mineral-makeup i verdensklasse! 

Mineraler er essentielle for levende celler, men kroppen producerer dem ikke naturligt. Ligesom vitaminer så fremmer mineralerne din hud og dens celler til at udvikle og vedligeholde sin sundhed. Mineraler er naturlige og tilstopper ikke huden, men samarbejder med den, hvilket sikrer en naturlig makeup, som smelter sammen med huden og ikke føles som en "maske". 

Make-up  
Dag Make-up 199,-
Make-up vejledning 449,-
Aften og fest Make-up 399,-
Brude Make-up inkl. prøve Make-up 649,-