27 62 56 06
 Man-fre: 8-18 Lør: Efter aftale

Skal du se ekstra godt ud til en fest, en date eller for din mand/kvinde/kæreste, eller blot for din egen skyld, så kan Mekini skønhedsklinik hjælpe dig på rette vej. Vi tilbyder en lang række forskellige skønheds behandlinger, der fremhæver din naturlige skønhed.

Uanset om du ønsker ansigtsbehandlinger, massage, smukkere og udsmykkede negle eller fjerning af uønsket hårvækst, så kan vi være dig behjælpelig i hyggelige omgivelser og en skøn og afslappet atmosfære. Her er der ingen stress og jag eller skønhedsidealer. Vi mener alle har deres egen måde at være smuk og skøn på og det hjælper vi med at fremhæve.

Se vores behandlinger og priser igennem herunder og book allerede en tid i dag når det passer dig i vores online booking system.

Luksus/Special ansigtsbehandling fra 749,-

Afslappende rygmassage, hudanalyse, 2 x afrensning ansigt, hals og decoletté (bryst), peeling, dybderens/udrensning af urenheder (efter behov), retning af bryn, ansigtsmassage, specialmaske og hovedbundsmassage. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning. Samt let dag make up.

 
Klassisk Ansigtsbehandling fra 569,-

Der behandles i basis produkter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, let massage, maske, ampul eller serum. Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Basis Ansigtsbehandling fra 499,-

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype.
Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, maske.
Afsluttes med dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Dybderens af ryg 449,-

Dybderensende behandling af ryggen med tid til manuel udrens, uden massage.

 
Teenage Ansigtbehandling, under 18 år 449,-

Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små af urenheder, maske. Afsluttes med creme efter din hudtype og produktvejledning.

 
Tilvalg ifm. ansigtsbehandlinger    
Ampul   99,-
Masque Membraneux øjne   149,-
Masque Membraneux hals   149,-
Masque Membraneux décolleté   149,-

Er den nye generation af hudslibning. Allerede efter en behandling vil Dermolissage Silkpeel gøre underværker for din hud, som bliver glattere, blødere, får mere energi og glød.

Huden slibes skånsomt og blidt med fine diamanter, samtidig med en væske, som passer netop til din hud type/behandling, sluses ind i huden.

De fleste hudproblemer kan nemt og smertefrit afhjælpes. En Silkpeel behandlingen giver specielt gode resultater ved følgende hud tilstande:

  • Aktiv Akne og Ar
  • Fedtet hud
  • Tør hud
  • Rosacea og psoriasis
  • Pigmentforandringer og Solskader
  • Træt og livløs hud
  • Aldersbetinget forandringer
Se priser og services på Diamanthudslibning

Skal du i byen, have gjort lidt ekstra ud af dine negle eller skal de bare friskes op til hverdagen. Uanset dit behov har vi mange års erfaring og et kreativt sind til at give dig dit drømme look.

Vi tilbyder forlængelse naturel eller med fransk kant, balancering samt backfill. Pynt af negle og meget mere.

Ikke alle har naturlige stærke negle, CND BRISA forstærker dine negle ca. 6 gange så meget. Med Brisa gele eller akryl kan du få tynde og naturtro negle, både på dine egne negle eller i forlængelse. Mange forbinder gele med den klassiske negl med hvid kant, det er også muligt at ligge glimmer, sten, folie og pigmenter i geleen. Gele skal files af! Du må aldrig vippe/lirke det af, da du kan lave skader på din naturlige negl.

Se priser og services på Gele negle

Decléor er eksperten inden for hudpleje med aromaterapi - det vil sige brug af koncentrerede aromatiske planteessenser. Essenserne er mere dybdevirkende og effektive end sædvanlige planteekstrakter. De giver også en naturlig duft og mere naturlige produkter.

Decléor har mere end 35 års videnskabelig erfaring med brug af udvalgte planteessenser til at balancere og forny huden. Serien tilbyder et komplet udvalg af unikke plante- og aromaterapibaserede produkter. Mange af produkterne er 100% naturlige/plantebaseret, helt uden kunstige tilsætningsstoffer.

Decléors vision er balance, tillid og respekt, både for produkterne og for miljøet 

Se priser og services på Ansigtsbehandlinger

PANDHY’S™️ sukkerpasta er mild, effektiv og skånsom, 100% naturlig og en ren blanding af vand og sukker.  Derfor er en også velegnet til følsomme steder som ansigt og intimområdet.  

Den er allergivenlig, uden kemikalier, parabener, parfume, citrus eller farvetilsætningsstoffer. Bodysugaring er meget effektivt mod indgroet hår, da hårene bliver fjernet i groretning og derfor knækker hårnene ikke så ofte, det er skånsomt mod huden og giver ofte færre og blødere hår. 

Se priser og services på hårfjerning

Pas godt på dine fødder, de skal bære dig igennem hele livet! Med en pedicure bliver dine fødder som født på ny ;-)

Se priser og services på Pedicure

Hænderne er dit visitkort. De er ofte det første, man lægger mærke til, når man møder et nyt menneske. Få velplejede hænder med de lækre produkter fra CND.

Se priser og services på Manicure

Lad dig blive forkælet og afstresset med wellnessmassage.

Få minsket myoserne og spændingerne. Behandlingen udføres i lækre massagecremer eller -balmer med skøn duft.

Se priser og Massage behandlinger
Make-up  
Dag Make-up 199,-
Make-up vejledning 449,-
Aften og fest Make-up 399,-
Brude Make-up inkl. prøve Make-up 649,-

SHELLAC® er en professionel salonbehandling, der giver flotte, strålende negle helt uden mærker. Samtid med SHELLAC® er skånsom og med holdbare egenskaber. SHELLAC® bevarer glansen i op til 14+ dage, og kan aftages 100% skånsomt på 5-8 minutter. Neglene bliver hverken tynde eller på anden måde skadet, uanset hvor længe du bærer SHELLAC®

Mulighederne er uendelig, fuld lakering, klassisk fransk kant, eller med masser af deko- farver, sten, folie, pigmenter.

Se priser og services på Shellac manicure